July 21, 2024

Într-un spectacol inedit și surprinzător, mai mulți porci au fost observați pășunând pe gazonul din fața noului Terminal Schengen al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara.

Imaginile, surprinse de un bărbat local, au captat momentul în care animalele mâncau liniștite iarbă sub privirile călătorilor.

Terminalul Schengen, inaugurat la finalul lunii martie, coincide cu intrarea României în Schengen aerian și maritim.

Construcția impresionantă, cu o suprafață de 12.000 de metri pătrați, include șase filtre de securitate, 18 ghișee de check-in și șase porți de scanare automată a documentelor.

Investiția totală pentru acest proiect a fost de 184 de milioane de lei, finanțată din fonduri europene nerambursabile, bugetul de stat și veniturile proprii ale aeroportului.

„Ce să facem, uite, prim-miniștrii noștri la Aeroport.”

Bărbatul care a filmat momentul cu porcii a comentat ironic: „Ce să facem, uite, prim-miniștrii noștri la Aeroport.” Comentariul său adaugă o notă de umor și critici sociale, reflectând observația asupra naturii înconjurate de progresul modern.

Incidentul cu porcii pășunând în fața terminalului a stârnit discuții pe rețelele sociale și în comunitatea locală, evidențiind o coincidență amuzantă între natură și tehnologie într-un context inedit.

Această poveste surprinzătoare subliniază imprevizibilitatea momentelor de viață cotidiană și amestecul neașteptat al lumii animalelor cu cea umană în spațiile publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *