December 8, 2023

Accuweather București. Temperaturile au scăzut în termometre, iar în anumite zone ale țării s-a așternut, deja, primul strat de zăpadă. De exemplu, în zonele montane înalte, stratul a depășit și 10 centimetri. Însă, când vor exista primii fulgi de nea în București? Meteorologii Accuweather au anunțat când vine iarna în Capitală! Detaliile sunt mai jos.

Ne apropiem vertiginios de jumătatea lunii noiembrie, iar meteorologii Accuweather au anunțat când se vor așterne primii fulgi de nea peste zona bucureșteană. În ultimele săptămâni, temperaturile au scăzut în termometre, însă, în anumite regiuni menținându-se peste nivelul normalului perioadei. În zonele montane înalte, de altfel, au căzut, deja, primii fulgi de nea, formându-se chiar și un strat de 10 centimetri de zăpadă. Pe Transfăgărășan și Transalpina, drumarii au ieșit cu utilajele, pentru a menține drumurile curate. Zăpada înghețase pe carosabil, iar intervenția cu utilajele cu lamă și material antiderapant a fost necesară.

Deși în zonele respective a nins ca-n povești, alte regiuni au fost mângâiate de razele soarelui. În acest caz s-a aflat și Capitala, unde, zilele acestea, temperaturile maxime s-au încadrat între 12 și 17 grade Celsius. Însă, când vine ninsoarea în București? Meteorologii Accuweather au arătat data exactă când va ninge în urbe.

Vezi și NINSORI ABUNDENTE ÎN ROMÂNIA. METEOROLOGII ANM AU ANUNȚAT CĂ VOR FI PROBLEME, DAR UN BĂRBAT A UITAT DE AVERTISMENT

Vine iarna în România în noiembrie! Pe ce dată exactă ninge în București, potrivit meteorologilor Accuweather
Când cad primii fulgi de nea în București

Vezi și SOMAȚIE DE LA CNAIR PENTRU ROMÂNII CARE NU AU CAUCIUCURI DE IARNĂ PE MAȘINI: „AU ÎNCEPUT NINOSRILE, ECHIPAȚI-VĂ VEHICULELE”

Meteorologii Accuweather: când ninge în București

Meteorologii Accuweather au arătat data exactă când va ninge în București. Potrivit specialiștilor în meteorologie, prima ninsoare va avea loc chiar luna aceasta, pe 24. Astfel, în data de 24 noiembrie, bucureștenii se pot aștepta la precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius. De altfel, temperatura minimă va ajunge la 0 grade Celsius.

De altfel, iată cum va fi vremea în următoarele 7 zile:
– 15 noiembrie: ploaie, temperatura maximă 15 grade Celsius, temperatura minimă 6 grade Celsius;
– 16 noiembrie: zi cu soare, temperatura maximă 15 grade Celsius, temperatura minimă 3 grade Celsius;
– 17 noiembrie: zi senină, temperatura maximă 13 grade Celsius, temperatura minimă 6 grade Celsius;
– 18 noiembrie: ploaie, temperatura maximă 11 grade Celsius, temperatura minimă 3 grade Celsius;
– 19 noiembrie: înnorat, temperatura maximă 11 grade Celsius, temperatura minimă 4 grade Celsius;
– 20 noiembrie: zi cu soare, temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă va ajunge la 4 grade;
– 21 noiembrie: înnorat, temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă va ajunge la 4 grade.

Citește și OAMENII DE ȘTIINȚĂ AU FOST PUȘI LA ZID PENTRU CĂ NU SPUN ADEVĂRUL DIN SPATELE SCHIMBĂRILOR CLIMATICE. DESPRE CE FENOMEN ASCUNS ESTE VORBA

Sursă foto: Accuweather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *