May 20, 2024

Vlăduța Lupău (33 de ani) trăiește clipe de vis alături de soțul ei, Adi Rus, dar și de fiu, într-un oraș din Emiratele Arabe Unite iubit de multe vedete. Familia se află în Dubai, acolo unde, de altfel, se relaxează! Cântăreața, însărcinată în luna a șaptea, a încărcat imagini pe contul oficial! Iată cum arată artista în costum de baie!

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară, trăiește clipe de vis alături de soțul ei, Adi Rus, dar și de fiul lor, în „orașul vedetelor”. Cântăreața în vârstă de 33 de ani se află în Dubai, petrecând clipe de relaxare și de bucurie cu persoanele dragi din viața ei. De altfel, însărcinată în luna a șaptea, artista s-a fotografiat în costum de baie.

Cu puțin timp înainte să nască, Vlăduța Lupău și-a făcut bagajele și a plecat într-o vacanță în Dubai. În orașul iubit de multe vedete, soția lui Adi Rus își face amintiri, traversând și una dintre cel mai frumoase perioade, și anume sarcina. Cântăreața, soțul și fiul ei s-au fotografiat la plajă, într-un cadru de vis, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

În spațiul public, artista a încărcat imagini în care apare îmbrăcată în costum de baie. Fotografiile au strâns mii de aprecieri din partea urmăritorilor, dar și mesaje pozitive. În galeria foto a articolului se regăsesc imaginile.

Vezi și ILEANA STERP, PUSĂ LA ZID DUPĂ MESAJUL TRIMIS VLĂDUȚEI LUPĂU. CE A PUTUT SĂ-I SCRIE ARTISTEI: ”NU POȚI LĂSA UN ASEMENEA COMENTARIU”

Vladuța Lupau este însărcinată pentru a doua oară / sursă: social media

Vezi și ADI RUS ȘI-A TATUAT CHIPUL VLĂDUȚEI LUPĂU PE BRAȚ. CUM ARATĂ DESENUL

Vlăduța Lupău va deveni mămică pentru a doua oară

Vlăduța Lupău și Adi Rus vor deveni părinți pentru a doua oară, aspect care a generat o reală bucurie în familia lor. Recent, cântăreața a făcut anunțul cel mare, iar utilizatorii s-au bucurat enorm pentru cei doi. De altfel, mulți dintre ei au întrebat care este sexul bebelușului. Artista nu i-a mai ținut pe jar pe fani și le-a mărturisit că va fi, din nou, mămică de băiat.

„Vlăduța Lupău: Ca să nu mai fiți curioși oare ce îi, oare ce nu îi! Ce are mami în burtică, fetiță sau băiat?

Iair: Băiat!

Vlăduța Lupău: Să știți că atunci când am aflat această mare minune din viața noastră, l-am întrebat pe el așa, să vedem… oricât îi ziceam… fetiță, nici noi nu știam, dar el băiat, băiat, fără să-i zică nimeni și cred că a fost singurul care a avut dreptate. O să fiu mamă de băiat! Și cei care aveți fete, o să fiu soacră mare, da?”, a spus Vlăduța Lupău.

Sursă foto: Instagram, capturi video YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *