July 21, 2024

În acest weekend, locuitorii Capitalei se vor bucura de temperaturi ridicate și soare din plin. Sâmbătă și duminică se anunță vreme caniculară, cu maxime ce vor ajunge la 40°C.

Dacă aveți planuri în aer liber, este important să luați măsuri de protecție împotriva soarelui și să vă hidratați corespunzător.

Iată detaliile pentru fiecare zi a weekendului, astfel încât să vă puteți organiza activitățile în funcție de prognoza meteo.

Prognoza meteo pentru București în Weekend

Vremea în București pentru acest weekend va aduce temperaturi ridicate și condiții variate. Sâmbătă, maximele vor atinge 39°C, iar cerul va fi parțial noros pe parcursul zilei.

Vântul va sufla dinspre ENE cu viteze de până la 13 km/h. Șansele de precipitații sunt de 25%, dar se estimează că nu va ploua​ (Vremea ido)​​ (Freemeteo)​.

Duminică, temperaturile se vor menține ridicate, cu maxime de aproximativ 40°C. Vremea va fi predominant însorită, cu vânturi moderate dinspre E.

Condițiile meteo favorizează activitățile în aer liber, dar este recomandat să aveți grijă la expunerea prelungită la soare din cauza indicelui UV ridicat​ (Vremea ido)​​ (Freemeteo)​.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *