May 20, 2024

Astrele se aliniază pentru nativii născuți sub acest semn zodiacal. Astrologii avertizează că axa karmică este activă, prin urmare pot exista anumite evenimente marcante, blocaje sau chiar o cumpănă. Ciclurile existențiale au o semnificație aparte pentru această zodie. 

Anumiți nativi născuți sub semnul zodiacal Berbec vor trece printr-o cumpănă până la finalul lunii aprilie. Va fi un an destul de solicitant pentru ei, însă o mare parte din presiune o vor simți pe data de 30 aprilie 2024. Vor avea nevoie de multă răbdare.

Citește și: PROTECȚIE DIVINĂ PENTRU ACEASTĂ ZODIE! SUCCES GARANTAT PE PLAN FINANCIAR ȘI ÎȘI GĂSEȘTE SUFLETUL PERECHE, ÎN MAI 2024

Berbecii ar putea trece printr-o serie de evenimente marcante

Conform previziunilor astrologului Mariana Cojocaru, există două categorii de evenimente care vor manifesta în mod diferit. Anumiți nativi născuși sub semnul zodiacal Berbec vor putea întâmpina blocaje emoționale, financiare sau sociale, moment în care au ocazia să conștientizeze care este problema de la baza tuturor nefericirilor de până acum. Ciclurile existențiale au o semnificație aparte pentru fiecare Berbec. Astfel, va exista și categoria nativilor care vor avea beneficii de pe urma axei karmice active – unii pot avea beneficii financiare sau bonusuri.

„Axa karmică este activă, vie, prin urmare unii pot avea acum noroc și beneficii, trag linie la ceva. Alții pot constata că ceva se întâmplă și că este un blocaj, o cumpănă, o lipsă de noroc. Asta trebuie să vă pună pe gânduri. De ce se întâmplă așa ceva?

E bine de știut că există cicluri existențiale și ele au niște semnificații aparte pentru fiecare Berbec. Cei care au înțeles de ce au venit pe pământ și își fac treaba pot primi bonusuri acum, ceva parcă li se împlinește, ca destin. Alții pot avea momente grele, care ascund subtil un mesaj pe care trebuie să îl înțeleagă foarte bine. Dacă nu îl va debloca, nu va putea înainta”, spune Mariana Cojocaru, potrivit news18.

Berbecii nu vor duce lipsă de provocări, însă vor avea parte și mult noroc. Astrologii prevăd câștiguri semnificative pentru această zodie, împliniri pe plan profesional, dar și personal și întâmplări imprevizibile. Anumiți nativi vor bate palma în proiecte și colaborări  care le vor schimba viața. Schimbările majore și roadele muncii lor vor începe să se facă simțite începând cu luna iunie.

Jupiter îi va ajuta pe acești nativi în relațiile actuale cu șefii sau angajații, dar și pe viitor – în relațiile sociale. Influența lui Jupiter s-a simțit încă de la începutul anului, iar ”ajutorul” acestuia va continua să le aducă Berbecilor simpatia celor din jur, noi colaborări, toate menite pentru a le pune în valoare până și cele mai ascunse talente și calități.

Citește și: ASTRELE S-AU ALINIAT PENTRU PATRU DINTRE SEMNELE ZODIACALE! VARA LUI 2024 LE ADUCE NOROC ÎN DRAGOSTE ȘI VIAȚĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *