May 24, 2024

Anunț important din partea companiei Digi RCS RDS. 9 posturi de televiziune au dispărut din grila de programe a celui mai important lider de pe piața din România. Alte patru posturi TV au fost introduse în grila de programe. Iată informațiile mai jos, în articol. 

De peste 30 de ani, colosul Digi RCS-RDS investește constant în rețelele de televiziune și în tehnologia avansată, pentru a le oferi clienților servicii premium atât în mediul urban, cât și rural. Compania de cablu le oferă abonaților deja existenți, dar și clienților care aleg să se porteze oferte variate de programe, abonamente telefonice și de internet, la cele mai avantajoase prețuri de pe piața din România.

Recent, Digi a început procesul de reorganizare a grilei de programe, începând de astăzi, 1 mai 2024. Compania își propune o schimbare majoră care va avea un impact destul de important asupra abonaților.

Citește și: DIGI RCS-RDS OFERĂ TUTUROR ABONAȚILOR DIN ROMÂNIA ACEST PRODUS. COSTĂ DOAR 3 LEI!

Nouă televiziuni au dispărut din grila de programe de la Digi RCS-RDS

Colosul Digi RCS -RDS a pregătit o nouă lovitură pe piața media. Conform ultimelor modificări, compania a demarat un nou proces de reorganizare a grilei de programe. Începând de azi, 1 mai 2024, 9 televiziuni au ieșit din grila de programe. Este vorba despre Profi News. Prima History, Medika TV – care fac parte din grupul Clever –  Digi Sport 4,Cinemax 2, CGTN HD, Bollywood, Bollywood HD și Atomi Academy potrivit Paginademedia.ro.

În locul acestor schimbări, au intrat la nivel național alte 4 televiziuni: SkyShowtime HD1, SkyShowtime HD2, TVR Sport HD și Bollywood Clasic.

Compania de cablu a fost înființată în anul 1994, iar în prezent Digi este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice, derulând proiecte în Spania și Italia, Portugalia și Belgia.

Citește și: DIGI RCS-RDS OFERĂ ACEST SMARTPHONE DE ULTIMĂ GENERAȚIE, TUTUROR ABONAȚILOR DIN ROMÂNIA. CE TREBUIE SĂ FACI!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *