April 25, 2024

“S-a stins George Nicolescu. Familia rămasă aici mi-a permis să vă dau vestea. Abia împlinise 74 de ani pe 12 martie. „Viaţa noastră unde e, viaţa noastră ce-aţi făcut cu ea?”, a scris Andrei Păunescu pe Facebook. 

“Vocea de aur care a lansat celebrul cantec “Eternitate”, de  George Grigoriu. Drum lin către stele, în eternitate, George!”, a scris compozitorul Ionel Tudor. 

“Ca de la ploieştean la ploieştean, astăzi, când domnia sa a trecut la cele veşnice, las şi eu aici un fragment în memoria celui ce a fost interpretul şi artistul senzaţional al acestei capodopere muzicale, #GeorgeNicolescu!!!”, a scris Cezar Ouatu. 

Asociaţia Nevăzătorilor din România: “Cu profund regret vă anunţăm că astăzi a plecat dintre noi îndrăgitul artist George Nicolescu (12 martie 1950-26 martie 2024), prezenţă de excepţie pe scena muzicii româneşti şi personalitate marcantă a comunităţii nevăzătorilor. Suntem cu sufletul alături de familia îndoliată. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin, dragul nostru prieten!”. 

George Nicolescu, povestea tristă a omului cu voce de aur: „Mă simt uitat de toți”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *