December 8, 2023

Începând cu data de 20 noiembrie, Andrei Aradits va fi văzut pe micile ecrane în postura de prezentator al emisiunii Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a, la Antena 1. „Maestrul” s-a întors „acasă”, după ce trădase postul pentru a putea colabora cu PRO TV. Înainte de plecarea sa, era jurat la Te cunosc de undeva. 

Emisiunea Prețul cel bun, prezentată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, iese din grilă pentru a-i face loc producției Ești mai deștept ca un copil de clasa a V-a. În fiecare zi, de luni până vineri, concurenții își vor testa cunoștințele, iar Aradits, abilitățile de prezentator.

Andrei Aradits este noul prezentator de la Antrena 1

Andrei Aradits a lăsat Antena 1 pentru PRO TV

Vreme de 12 sezoane, Andrei Aradits a fost jurat pentru emisiunea Te cunosc de undeva. În urmă cu 5 ani, a decis să lase producția care l-a făcut să fie atât de iubit de publicul de pe micile ecrane pentru a juca în serialul Vlad. A ales clar dintre Antena 1 și PRO TV și a preferat să aibă un rol important în producția de succes decât să mai vadă transformări spectaculoase. Locul său a fost ocupat de Cristi Iacob, care este și acum parte din echipă. Mai mult de atât, odată cu trecerea timpului, s-a alăturat și Mihai Petre la masa juriului, după ce a plecat din echipa Românii au talent.

Mai mult de atât, așa cum v-a anunțat CANCAN.RO de mai bine de o săptămână, cei doi artiști au fost implicați într-un „trio” pentru a primi postul. Inițial, producătorii s-au gândit că Răzvan Fodor, soțul Irinei Fodor care prezintă America Express și Chefi la cuțite, ar trebui să fie prezentator. Ulterior, Mihai Petre a intervenit și a reușit să-i ia job-ul, dar marea răsturnare de situație, la care nimeni nu se aștepta, este că Andrei Aradits a reușit să fie cea mai bună variantă.

(CITEȘTE ȘI: Andrei Aradits, emoții mari pentru fiul său după divorț. Fosta soție și-a făcut bagajele și a plecat în India: ”Aștept rezultatul”)

Ce spune noul prezentator despre oferta primită

Andrei Aradits a recunoscut că nu se aștepta la o asemenea oferă din partea celor de la Antena 1. Mai mult de atât, a ținut chiar să laude echipa de producție:

„Propunerea de a prezenta quiz show-ul Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a a venit în mod neaşteptat.

Mă aflu pentru prima oară în postura de prezentator şi, aparent, de când port ochelari, par deştept şi asta ajută să mă asortez cu titlul emisiunii.

E o emisiune de divertisment simpatică, fără a fi neapărat facilă şi datorită copiilor putem să păstrăm un umor curat. Puştii sunt foarte simpatici. Sunt fermecători şi inteligenţi, fix la vârsta perfectă, înainte de „diabolica” pubertate. Când mă raportez la fii-miu, Eric, cumva în capul meu e tot la 10-12 ani.

Echipa de producţie e faină. Sunt entuziaşti şi sunt oameni. Iar asta e o trăsătură mai rar întâlnită în televiziune. Sper din tot sufletul să râdă şi cei de acasă, alături de noi, pentru că la noi, pe platou, chiar e o atmosferă tare faină!”.

(CITEȘTE ȘI: Cum s-a schimbat viața lui Andrei Aradits după divorț. Ce spune actorul serialului Lia, de la Antena 1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *