May 20, 2024

Scene îngrozitoare pe o șosea din Olt! Un accident rutier tragic a avut loc, iar un tânăr în vârstă de doar 20 de ani și-a pierdut viața.

Astăzi, 29 aprilie, tragedia a a avut loc în județul Olt. Un tânăr în vârstă de doar 20 de ani și-a pierdut viața în momentul în care un TIR a intrat în coliziune cu mașina sa, transformând șoseaua într-un tablou sumbru.

Citește și: CEA MAI MARE DAUNĂ RCA, ACHITATĂ ÎN ROMÂNIA! DE NECREZUT CÂŢI BANI A PRIMIT UN BĂRBAT, DUPĂ UN ACCIDENT DE TIR

Potrivit informațiilor, tragedia rutieră a avut loc înainte de ora 10:00. Pe Drumul Național 65 – cunoscut și ca European 574 – în apropierea comunei Slătioara, un autoturism și un TIR au fost implicați într-o coliziune devastatoare.

Impactul a fost de o violență extremă, soldat cu pierderea vieții șoferului mașinii. Accidentul a dus la blocarea traficului pe ambele sensuri de mers. La locul tragediei, au intervenit mai multe echipe de salvatori și polițiști rutieri.

Mașina condusă de tânărul în vârstă de 20 de ani a fost redusă la un morman de fiare contorsionate în urma coliziunii puternice. Încă nu sunt cunoscute cauzele exacte ale accidentului.

Tragicul accident a fost fatal pentru șoferul autoturismului, care nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Imaginile postate pe platforma Facebook dezvăluie o scenă șocantă, în care mașina a fost practic strivită în întregime sub TIR. Încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii, tânărul a fost prins într-o capcană de metal, fără speranță de scăpare.

”În aceste momente, traficul rutier pe Drumul Național 65 este blocat, pe ambele sensuri de deplasare, în comuna Slătioara ca urmare a producerii unui eveniment rutier. Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului”, a spus agent principal Claudiu Șerban, notează Eveniment de Olt.

Accident grav și în Covasna

În această dimineață, a avut loc un alt incident grav în Covasna. Patru autovehicule au fost implicate într-o coliziune pe DN 10, între localitățile Sita Buzăului și Zăbrătău. Ca rezultat al impactului, trei persoane au fost transportate la spital.

”În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că un tânăr în vârstă de 19 ani, care conducea un autoturism pe DN 10, dinspre Brașov spre Buzău, la kilometrul 105 + 150m, în circumstanțe care urmează a fi determinate, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula dinspre Buzău spre Brașov”, transmite IPJ Covasna.

În urma acestui incident, tânărul în vârstă de 19 ani, precum și alți doi bărbați, ambii șoferi ai altor două vehicule implicate, au fost acordat îngrijiri medicale de urgență și apoi au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare, conform informațiilor furnizate de IPJ Covasna.

Citește și: MIHAI NEȘU LE CERE AJUTOR ROMÂNILOR ÎNAINTE DE PAȘTE! ESTE LA UN PAS DE A-ȘI VEDEA VISUL CU OCHII: „SPERĂM SĂ REUȘIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *