May 24, 2024

Irina Shayk, în vârstă de 38 de ani, este în căutarea unui nou iubit,  însă acesta trebuie să îndeplinească niște criterii foarte stricte. Modelul rus, care deține o avere de 25 de milioane de dolari, nu poate avea o relație decât cu un bărbat mai potent financiar decât ea.

Irina Shayk s-a despărțit de actorul Bradley Cooper, în vârstă de 49 de ani, în 2019, iar de atunci nu a mai avut relații serioase. Cei doi au rămas prieteni de dragul fetiței lor, Lea de Seine, în vârstă de șapte ani.

„Ea testează piața, dar este un grup mic de oameni în care se învârte. Are nevoie de un bărbat celebru, arătos și cu bani. Câți dintre aceștia există?, a declarat o sursă apropiată de vedetă, pentru tabloidul american Page Six.

În trecut, modelul rus s-a mai iubit cu o listă lungă de bărbați celebri, printre care îi amintim pe fotbalistul Cristiano Ronaldo, toboșarul Rob Bourdon de la formația Linkin Park și afaceristul american Vito Schnabel.

Citește și: SHAKIRA A CONFIRMAT RELAȚIA CU UN ACTOR CELEBRU DE PE NETFLIX. BĂRBATUL ESTE CU 16 ANI MAI TÂNĂR DECÂT EA

Ce calități trebuie să aibă viitorul iubit al Irinei Shayk

Modelul Irina Shayk este renumită pentru mai mult decât frumusețea ei exotică și fotografiile rafinate pentru Givenchy și Burberry. Femeia de 38 de ani este, de asemenea, cunoscută pentru că s-a întâlnit cu spuma vedetelor din America. De exemplu, modelul s-a întâlnit cu rapperul Kanye West, jucătorul de fotbal Cristiano Ronaldo și actorul Bradley Cooper, cu care are o fiică pe nume Lea.

Irina Shayk ar fi fost implicată într-o poveste de dragoste cu vedeta NFL Tom Brady. În ciuda sfârșitului nefericit al poveștii lor de dragoste, persoane apropiate modelului au dezvăluit că în prezent caută un nou iubit, dar are probleme în găsirea unui partner compatibil cerințelor ei:

,,Ea are nevoie de bărbați faimoși și cu bani. Câte? Cinci, zece?”, a declarat o sursă apropiată vedetei.

Tom Cruise e pe lista potențialilor iubiți ai modelului rus

O persoană apropiată Irinei Shayk a dezvăluit că Tom Cruise ar fi pe lista bărbaților doriți de modelul rus:

,,Amândoi continuă să aibă obligații în relațiile trecute și a devenit din ce în ce mai dificil să fie amândoi în același oraș, în același timp și să nu facă niciun pas. Irina nu are decât lucruri minunate de spus despre Tom.”, a declarat o persoană apropiată modelului rus, conform publicației menționate anterior.

Citește și: ȘTIREA MOMENTULUI ÎN SHOWBIZUL MONDIAL. AU RECUNOSCUT CĂ FORMEAZĂ UN CUPLU, TOATĂ LUMEA VA FI CU OCHII PE EI

FOTO: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *