December 1, 2023

Zilele acestea, Sonja a decis să comande un tort în formă de „Minion” pentru ziua fiului său, care a împlinit 2 ani. A ales un lanț mare de produse alimentare, Texas HEB. Le-a trimis poza cu produsul pe care îl dorește și a așteptat ziua livrării. Cu ce s-a trezit la ușă, de fapt, este ceva de nedescris.

Mămica și-a spus supărarea pe TikTok, unde mai bine de 15 milioane de oameni au văzut imaginile. Aproape 40.000 au simțit și nevoia de a-și da cu părerea. Pentru a vă face o idee, iată cum trebuia să arate produsul comandat, care imita un Minion din filmul „Despicable Me”, tradus în română ca „Sunt un mic ticălos”.

Cum trebuia să arate tortul / Sursă foto: TikTok

Ce tort a primit mămica

Următoarea zi era chiar momentul de sărbătoare, dar când a venit curierul… surpriză! Iată tortul:

Tortul pe care l-a primit mămica / Sursă foto: TikTok

„Ce naiba este asta? Unde sunt vârtejele mele? De ce este ombre? De ce este verde? Ce s-a întâmplat cu cercul de ochelari?”, a întrebat Sonja.

Iată cum au reacționat internauții:

„Uitați de vârtejuri……..unde este minionul?????”, „Când ai spus că este complet ireparabil, nu mă așteptam la asta”, „Jur că mă gândeam că nu poate fi atât de rău, dar asta a fost de 1000 de ori mai rău decât mi-aș fi putut imagina. Sunt decorator de torturi și îmi pare rău”.

(CITEȘTE ȘI: Ce a ajuns să facă Horia Vârlan, necruțătorul chef de la Cireașa de pe tort. Unde poate fi văzut de admiratori în perioada următoare)

Ce a făcut mămica pentru a repara situația

Enervată la culme, a decis să nu mai apeleze la firma HEB și să refacă ea tortul. A pus banda cu numele fiului său în locul verde, a pus o pereche de ochelari de Minion deasupra, de carton și niște decorațiuni cu aceeași tematică.

Un purtător de cuvânt al HEB a spus că „se străduiesc să ofere clienților noștri produse de calitate și să se asigure că sunt mulțumiți de achizițiile lor.

Înțelegem frustrarea clientului și ne cerem scuze pentru inconvenient.Lucrăm pentru a îndrepta lucrurile”, se arată într-o declarație transmisă Insider.

(CITEȘTE ȘI: Lumânări în loc de tort, durere în loc de aniversare. Imagini cutremurătoare de la slujba ținută în memoria Alexandrei, tânăra moartă la un spital din Botoșani)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *