May 20, 2024

O tânără de 22 de ani a captivat pe toată lumea prin frumusețea ei neobișnuită! Chipul ei a atras imediat atenția online-ului, creând impresia că vine „din alt univers” pentru mulți dintre cei care au văzut-o.

O tânără a devenit rapid virală pe internet datorită aspectului său neobișnuit. Trăsăturile ei unice au captivat imediat atenția, provocând comparații cu celebrele personaje din filmul „Avatar” și chiar cu extratereștrii, conform Profimedia.

Citește și: IMAGINEA POSTATĂ DE ÎNSOȚITOAREA DE ZBOR DENISA TĂNASE, PE TURA LONDRA LUTON – POLONIA, ÎNTREȚINE CONTROVERSELE PRIVIND OZN-URILE

Magda Myszczynska a devenit rapid populară pe TikTok, adunând milioane de vizualizări. Cu toate acestea, ea mărturisește că nu și-a dat seama că trăsăturile sale erau considerate neobișnuite. A fost surprinsă să primească comentarii din partea internauților care o compărau cu fiind „din altă lume”, conform whatsthejam.com.

La doar 22 de ani, tânăra este mama unui băiețel de doi ani și relatează că nici ea, nici fiul ei nu au primit vreun diagnostic medical. Cu toate acestea, aspectul neobișnuit al ochilor săi continuă să stârnească curiozitatea, iar mulți sunt sceptici în privința autenticității acestuia.

„Mulți oameni au tot felul de teorii despre mine, cum că n-aș fi om, ci extraterestru. Este foarte nebunesc să citesc toate acele comentarii.Primesc mii de comentarii în mediul online.

În cele mai multe sunt comparată cu un Avatar, cu sirene, cu Tinkerbell sau chiar cu un extraterestru. Mi se pare amuzant. Cred că oamenii nu sunt obișnuiți să vadă că alți oameni sunt diferiți prin aspectul lor fizic. Eu nu am crezut că arăt ciudat, până când am primit astfel de reacții în mediul online. Abia atunci am început să devin conștientă de trăsăturile mele.”, a adăugat Magda, potrivit whatsthejam.com.

Internauții cred că Magda ar avea anumite afecțiunii

Magda a dezvăluit că primește numeroase comentarii în care oamenii o suspectează de diverse afecțiuni, o experiență extrem de frustrantă pentru ea. Cu toate acestea, în ciuda comentariilor negative, tânăra mamă se simte încântată de numărul mare de urmăritori pe care i-a adunat.

„Mulți îmi spun că sufăr de sindromul Waardenburg, dar nu am fost niciodată diagnosticată cu așa ceva. De asemenea, nici fiul meu. Este destul de frustrant. Cred că este grozav! Unii oameni se pot simți copleșiți de atâtea comentarii urâte, dar eu mă bucur de vizualizări și încerc să nu iau nimic personal.”, a mai adăugat ea, conform sursei citate.

Citește și: CHIAR EXISTĂ CĂLĂTORIA ÎN TIMP? O ELEVĂ DIN ANUL 1923 A PREZIS CU EXACTITATE CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *