May 20, 2024

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat păreau să fie unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă din România. Cu toate acestea, după o poveste de dragoste care a durat mai bine de trei ani, cei doi au ales să-și spună adio. Acum, la câteva zile după ce în presă s-a scris că cei doi s-au despărțit, milionarul Sebastian Dobrincu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

După trei ani, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au hotărât să încheie relația lor. Deși au avut o poveste de iubire frumoasă, se pare că lucrurile nu s-au desfășurat conform planului, iar acum au decis să meargă pe căi separate.

În ultima perioadă, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au trecut printr-un moment tensionat în relația lor. Din păcate, lucrurile nu mai sunt la fel de roz cum au fost odată, iar cei doi, ambii în vârstă de 25 de ani, au decis să pună punct. Sebastian a confirmat despărțirea, explicând că, indiferent de circumstanțe, viața continuă să meargă înainte.

Acum, milionarul în vârstă de 25 de ani a oferit primele declarații în legătură cu ruptura dintre el și iubita sa Ioana Ignat. Sebastian Dobrincu a dezvăluit într-un story pe Instagram care este adevărul din spatele despărțirii.

„Eu și Ioana am decis să o luăm pe drumuri separate. Pentru a preveni orice interpretare – este o decizie cât se poate de rațională și sănătoasă, fără niciun dedesubt. Amândoi muncim mult în perioada asta, ne respectăm și ne susținem în continuare, dar privim viața prea diferit pentru a continua împreună.

Nu  îmi stă în fire să îmi discut intimitățile. Sunt perseverent de fel. Nu am renunțat până nu am ajuns împăcat că am încercat tot.

Mulțumesc pentru toate mesajele frumoase din ultima perioadă! Capul sus, zâmbetul pe buze și inima deschisă”, a fost mesajul postat de Sebastia Dobrincu pe pagina sa de Instagram.

Citește și: MESAJUL TRANSMIS DE SEBASTIAN DOBRINCU, DUPĂ CE S-A DESPĂRȚIT DE IOANA IGNAT. ȘI-A PUS FANII PE GÂNDURI!

Ioana Ignat, mărturisiri despre despărțirea de Sebastian Dobrincu

Ioana Ignat a preferat să nu discute despre aspectele vieții sale personale, concentrându-se doar pe noul ei album muzical care îi poartă numele. Cu toate acestea, în cadrul unei emisiuni TV la care a fost invitată, a oferit indirect câteva indicii despre despărțire. A asociat una dintre piesele sale de iubire cu experiențele sale din viața personală.

„Vor mai fi 5 piese, momentan am lansat doar 18, lucrez de vreo patru sau cinci ani la albumul ăsta pentru că nu am plecat cu gândul să fac un album, s-au adunat în sute de ore de studio. Majoritatea pieselor sunt compuse de mine, dar am colaborat și cu alți scriitori foarte talentați. (…)

Printre preferatele mele este piesa O poveste de iubire și a fost inspirată, eu cu colegii mei ne-am gândit la doi oameni care îmbătrânesc împreună. M-am vizualizat și pe mine acolo, dar mai sunt și piese care nu sunt inspirate chiar din viața mea”, a declarat Ioana Ignat în emisiunea La Măruță, emisiune la care, cu doar o zi înainte, a fost invitat și Sebastian Dobrincu.

Mai târziu, i s-a adresat întrebarea dacă este împăcată cu evenimentele care au avut loc recent în viața ei, iar artista a confirmat că se simte excelent. În plus, a sugerat că nu este afectată și, dimpotrivă, se bucură de lucrurile frumoase din prezent. Acest lucru a stârnit imediat speculații printre fani cu privire la posibilitatea unei noi relații.

 „Da, sunt foarte bine, sunt binecuvântată și se întâmplă lucruri extraordinare în viața mea.”, a mai spus Ioana Ignat.

Citește și: SEBASTIAN DOBRINCU ȘI IOANA IGNAT ȘI-AU SPUS ADIO DUPĂ 3 ANI DE RELAȚIE. MOTIVUL CARE A DUS LA RUPTURĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *