May 24, 2024

Campionul la box și raliu, Mihai Leu, a fost internat de urgență vineri seară la spitalul din Hunedoara, ulterior fiind transferat la București.

În ciuda problemelor de sănătate, Mihai Leu a transmis un mesaj optimist din patul de spital, mulțumind tuturor pentru gândurile pozitive și exprimându-și dorința de a reveni cât mai curând la curse.

Probleme de sănătate din cauza complicațiilor chirurgicale

Se pare că campionul se confruntă cu complicații apărute în urma unei intervenții chirurgicale suferite acum trei săptămâni.

În 2014, Mihai Leu a fost diagnosticat cu cancer la colon, iar atunci a petrecut două luni în spital și a suferit două operații.

În trecut, Mihai Leu a fost remarcat prin optimismul său, exprimându-și încrederea într-o recuperare rapidă.

Mihai Leu, mesaj de pe patul de spital. Campionul a fost internat de urgenţă,  din cauza unor complicaţii apărute după o operaţie - PHonline.ro

Chiar și acum, pe patul de spital, sportivul transmite un mesaj de speranță și hotărâre, arătându-se determinat să se refacă și să revină la competițiile de raliu în cel mai scurt timp posibil.

„Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile pozitive. Sunt pe mâini bune și deja mă gândesc să revin cât mai curând la curse. Al vostru, Mihai Leu”, a scris el pe rețelele sociale.

Povestea de viață a campionului

Mihai Leu, născut la Hunedoara, provine dintr-o familie cu tradiție în sport, tatăl său fiind un cunoscut sportiv în automobilismul românesc din anii ’70-’80.

Campionul și-a început cariera în box la vârsta de doar 19 ani, iar ulterior a devenit campion mondial în Germania.

Cu toate că a trebuit să se retragă din activitate din cauza problemelor medicale, pasiunea sa pentru sport rămâne puternică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *