May 24, 2024

Ana-Maria Păunescu, fiica poetului Adrian Păunescu, va avea un podcast bilunar, găzduit de publicația online Gândul pe platformele sale (gandul.ro, pagina de Facebook și canalul de YouTube Gândul) începând de vineri, 17 mai, ora 17.00.

Invitatul primei ediții a podcastului este cunoscutul folkist Mircea Vintilă.

„Răspunsul meu la turbulențele vremurilor, felul meu – și al dumneavoastră? – de a rămâne în picioare, atunci când toate furtunile par în stare să ne doboare. De la artiști mari ai muzicii folk, care a fost și rămâne o flacără a opiniei și a mesajului, la tineri care pun mâna pe chitară și cred, astfel, că pot cuceri lumea din jur. De la scriitori premiați pentru opere mari, la poeți care se ascund printre file ale unor zile care par obișnuite. De la oameni care știu câte au de oferit țării și identității noastre, la cei care, printr-un singur gest eroic, au șansa să rămână prezenți, oricât timp ar trece, oricâte granițe ar apărea.

Vă invit să fiți parte din această poveste. Vă invit să vă faceți vreme să vorbim. Ignorați orice zgomot care v-ar putea distrage atenția. Începe primul podcast de muzică folk și poezie.’’ – Ana-Maria Păunescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *