May 24, 2024

Cristi Tănase a depus actele de divorț! Fostul fotbalist se află în plin scandal cu soția sa, Adina Maria, iar la doar o zi după ce aceasta a obținut un ordin de protecție împotriva lui, acesta s-a prezentat la notar. Cei doi au devenit recent părinți pentru prima oară. 

​Cristi Tănase alias Dodel se confruntă cu momente grele. Fostul fotbalist a luat decizia de a divorța după ce Adina Maria nu l-a mai lăsat să-și vadă fiica. Tânăra a reușit să obțină un ordin de protecție împotriva fostului star al Stelei, atât pentru ea, cât și pentru fetița ei. Cei doi au devenit recent părinți pentru prima oară.

Astfel, la doar o zi după ce Adina Maria a reușit să obțină ordinul de protecție, Cristi Tănase a mers la notar unde a depus actele de divorț. În curând, fosta stea a lui Gigi Becali va fi un bărbat liber.

Adina Maria și Cristi Tănase s-au căsătorit în octombrie 2023, iar fiica lor a venit pe lume în urmă cu doar două luni.

„Da, este adevărat, prin ordonanță președințială se poate cere din partea unei părți să fie stabilit un program de vizită provizoriu până când se va lua decizia (…) Cu siguranță, orice tată sau orice mamă poate să ceară pe timpul procesului civil de divorț, pe lângă alocație, pensie, poate să ceară și un program de vizitare provizoriu (…)

Dacă și copilul are, atunci cererea va fi inadmisibilă întrucât dacă se ajunge la o decizie prin care tu nu poți să te apropii un copil minor și ai un ordin de protecție sau de restricție, nu are cum ca instanța să admită un program de vizitare la o persoană de care nu te poți apropia”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Citește și: CRISTI TĂNASE A DEVENIT TATĂ. ADINA MARIA, FEMEIA CARE L-A ŢINUT LA UŞĂ, A NĂSCUT

Ce a declanșat scandalul dintre Cristi Tănase și Adina Maria?

De Paște, Cristi Tănase și soția lui s-au afișat fericiți într-o fotografie pe Facebook. Totuși, de atunci situația s-a schimbat radical. Fostul fotbalist a supărat-o foarte rău pe Adina Maria, iar aceasta a reușit să obțină un ordin de protecție împotriva lui.

Dodel nu mai are voie să se apropie de soția și de fetița lui timp de un an. El este nevoit să respecte o distanță de 100 de metri de cele două, dar și de locuința femeii din Pitești. În caz contrar, Cristi Tănase riscă să ajungă după gratii

Momentan, nu este cunoscut motivul pentru care cei doi au ajuns în acest punct. Cu toate acestea, cel mai probabil, fosta stea a lui Gigi Becali a făcut ceva grav dacă Adina a reușit să obțină acest ordin de protecție.

Avocatul Cosmin Bolosin a explicat că ordinul de protecție face referire la violența domestică. Recent, legea cu privire la astfel de situații a fost modificată, iar instanța poate acorda un ordin de până la un an dacă pericolul este iminent sau dacă a avut loc infracțiunea de lovire.

„Un tată nu poate să se comporte așa, indiferent dacă este vorba de o soție care are un comportament mai rece. Acest ordin de protecție este referitor la violența domestică (…) Acum câteva luni, s-a modificat legea, asta pentru că spunea că ordinul de protecție poate să fie de până la șase luni, acum câteva luni, s-a modificat legea, care spune că în cazul unui pericol iminent sau contravenții sau infracțiunea de lovire se poate ajunge la până un an de ordin de protecție.

Bineînțeles că este monitorizat și nu se va putea apropia (…) Sigur că dacă nu va respecta acest ordin de protecție sau de restricție i se va întocmi un dosar penal în care poate să aibă o încadrare de până la cinci ani sau amendă și cu siguranță va fi trimis în judecată”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Citește și: SOȚIA LUI CRISTI TĂNASE A OBȚINUT ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA FOSTULUI FOTBALIST, LA 2 LUNI DE CÂND CEI DOI AU DEVENIT PĂRINȚI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *