May 24, 2024

După mai multe relații eșuate, Jador și-a găsit aleasa inimii, pe Oana Ciocan. De când și-au făcut relația publică, cei doi au fost de nedespărțit. În plus, artistul a vorbit cu mare entuziasm despre momentul în care își va duce iubita în fața altarului. Totuși, tatăl cântărețului nu știe nimic despre dorința acestuia de a se însura. Mai mult decât atât, Romeo Dumitrache a dezvăluit că fiul lui a procedat la fel cu fiecare fată.

În urmă cu aproximativ 2 luni, Jador și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, în cadrul show-ului Survivor All Stars. Ulterior, artistul a fost întrebat când va face pasul cel mare. El a mărturisit că se gândește la nuntă, însă are un program foarte încărcat care nu îi permite să organizeze acum un eveniment fastuos.

Citește și: JADOR ȘI OANA CIOCAN S-AU DESPĂRȚIT?! MESAJUL NEAȘTEPTAT AL MANELISTULUI, DUPĂ CE A ȘTERS TOATE POZELE CU LOGODNICA LUI

Ce spune tatăl lui Jador despre nunta artistului cu Oana Ciocan

De când a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Jador nu s-a ferit să vorbească despre momentul în care se va căsători. Mai mult decât atât, artistul a dezvăluit că a stabilit și nașii, fiind vorba despre Cătălin Moroșanu și soția lui.

Totuși, tatăl cântărețului, Romeo Dumitrache, a declarat că fiul lui nu l-a anunțat până acum despre dorința lui de a face nuntă cu Oana Ciocan. Totodată, bărbatul a explicat că fostul concurent de la Survivor All Stars procedează la fel cu toate femeile din viața lui.

„Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o, dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală. Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore.

Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. Sincer vă spun: nu știu ce va urma în viața băiatului meu.”, a spus Romeo Dumitrache, potrivit Playtech.

Momentul în care Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars/ Sursa foto: Instagram

Romeo Dumitrache nu s-a ferit să vorbească și despre fostele iubite ale fiului său. Tatăl lui Jador a mărturisit că artistul și-a iubit toate partenerele de viață cu patos și a visat să se însoare cu ele, însă viața a avut alte planuri. Bărbatul crede că așa se întâmplă când ești tânăr, iar inima nu te ascultă.

​​„Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate. Așa e când ești tânăr, inima îți dă greș, faci afirmații, îți asumi și unele lucruri.”, a mai spus tatăl lui Jador.

Citește și: ÎN PRAGUL CĂSĂTORIEI, JADOR A RECUNOSCUT TOTUL! CE RELAȚIE A EXISTAT, DE FAPT, ÎNTRE EL ȘI ANDREEA BĂLAN: „MĂ ARE LA BLOCK”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *