May 24, 2024

C-un ochi râde, cu altul plânge! Ana Maria Mocanu primește una rece, alta caldă de la viață! Deși cu dragostea este pe minus de ani buni, dansatoarea a reușit de curând sa-și îndeplinească un mare vis! Poate chiar cel mai mare de până acum!

Ana Maria Mocanu a reușit să-și cumpere propria casă! După ani întregi de muncă, nopți nedormite și evenimente nenumărate, dansatoarea și-a îndeplinit cel mai mare vis: a renunțat la statul în chirie și și-a cumpărat propriul apartament, cu banii jos. Locuința se află într-o zonă bună a Capitalei, în Nord mai exact, are două camere și o priveliște fix așa cum și-a dorit șatena!

Pentru amenajarea și decorarea noului său apartament, Ana a angajat un designer interior care să-i transforme toate ideile în realitate.

”Sora mea a lucrat cu acest designer pentru apartamentul ei, în urmă cu doi ani, așa că anul acesta a venit momentul meu și am optat pentru același profesionist”, spune Ana Mocanu, pentru CANCAN.RO.

Deși putea cheltui toți banii câștigați din evenimente pe gentuțe, săndăluțe sau vacanțe exotice, Ana a ales să pună toți banii sub saltea până a reușit să strângă toată suma necesară. Și n-a fost deloc mică! Prețul unui apartament în zona de Nord, de 2 camere, ca cel al Anei, pornește de la 90.000-100.000 de euro. Așadar, fată conștiinciosă Ana Mocanu!

”Nu știu exact în câți ani de muncă am strâns banii aceștia, probabil mai mult de 5 ani oricum!”, clarifică Ana Mocanu.

Ana Mocanu, casă nouă, dar patul… tot gol!

Dacă pe acest plan Ana radiază de fericire, după ce a reușit să-și vadă visul concretizat, cu dragostea… stă cam prost! Deși este cea mai mare dintre surorile sale, dansatoarea a cam rămas în urmă. În timp ce surorile sale, Mihaela și Gabriela, sunt cuplate și au furat startul, șatena este singură de foarte mult timp. În ciuda faptului că este cunoscută, sexy și mereu cu zâmbetul pe buze, săgeata lui Cupidon a ocolit-o în totalitate pe vedetă!

(VEZI ȘI: ANA MARIA MOCANU, EXPERIENȚĂ TERIFIANTĂ ÎN ANGLIA ”A FOST COȘMARUL VIEȚII MELE”)

Deși surorile mai mici s-au cuplat și au furat startul, Ana e tot singură! (SURSA: INSTAGRAM.COM)

”De 2 ani nu mai am relație! Eu oricum am remarcat că mă îndrăgostesc din 2 în 2 ani! Așa a fost mereu la mine, deci probabil că urmează să apară cineva curând!”, declară Ana Mocanu.

Chiar și așa, fosta asistentă TV nu disperă deloc și știe că va răsări soarele și pe strada ei!

După ce mă mai liniștesc și cu casa, vreau să mă ocup și de planul amoros. În ultima perioadă, m-am focusat mult pe muncă, am avut multe evenimente. De exemplu, pe 25 mai voi avea eveniment cu Jador, în Anglia, chiar în clubul de care se ocupă fostul meu iubit, Rares. Noi am rămas în relații foarte bune. Sunt mulți care rămân în relații rele, dar nu este și cazul nostru, noi colaborăm!”, încheie dansatoarea, pentru CANCAN.RO.

(NU RATA: CUM ARATĂ ANA MARIA MOCANU, FOSTA ASISTENTĂ A LUI DAN CAPATOS. E DE NECUNOSCUT DUPĂ CE A PĂRĂSIT TELEVIZIUNEA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *