December 2, 2023

Cartile ilustrate sunt capabile sa transmita informatii si mesaje puternice prin intermediul imaginilor si simbolurilor. Aceste carti au fost utilizate de-a lungul istoriei ca instrumente de divinatie si predictie, insa ele pot fi folosite si pentru scopuri terapeutice si de introspectie. Utilizarea lor poate fi o modalitate excelenta de a accesa subconstientul si de a obtine raspunsuri la intrebari interioare.

Priveste cu atentie imaginea de mai jos si alege, fara sa analizezi, fata care te atrage cel mai mult, apoi citeste mesajul pentru tine.

Fotografia 1

Te afli la o intersectie dintr-un motiv simplu: in acest moment esti superstimulat. O energie externa te impinge sa faci ceva sau sa iei o anumita decizie, iar tu nu esti convins ca poti alege calea corecta. Cel mai bine este sa analizezi cu atentie consecintele oricarei alegeri. Ingrijorarile se rezolva cel mai bine atunci cand ai o minte calma si o inima curata.

Cântăreața Adda, succes în lupta cu boala Lyme, după un tratament de un an și jumătate: „Am luat 4.650 de pastile în total”

Fotografia 2

Ai avut vreodata senzatia ca ti se intampla lucru aproape ca prin magie? In acest moment al vietii tale primesti o multime de binecuvantari. Chiar daca tu nu le percepi, ceilalti la simt asa ca vor sa ti se alature. Nu te ingrijora, invata sa savurezi fiecare moment, alunga fricile si fii deschis la oportunitatile pe care Zeita Fortuna ti le trimite.

Fotografia 3

Ai parte de viata pe care ti-o doresti? Daca raspunsul este nu atunci este momentul sa faci anumite schimbare de vreme ce ai la indemana energia care lucreaza in favoarea ta. Daca raspunsul este da, atunci nu trebuie decat sa-ti asculti instinctul pentru ca lucrurile pozitive deja fac parte din viata ta.

Fotografia 4

In acest moment esti in cautarea unui raspuns sau rezultat: insa trebuie sa-ti amintesti ca mai intai sa-i multumesti universului pentru indeplinirea dorintei. Si chiar daca nu obtii ce vrei, ai motive pentru a fi recunoscator pentru ca nu de putine ori, mai tarziu iti dai seama ca rezultatul urmarit de fapt ar fi fost un lucru rau. Nu uita sa fii recunoscator pentru viata pe care o ai.

Locul de muncă unde începătorii primesc 7.000 de lei pe lună dar românii nu se înghesuie. „Așa spun toți patronii la început, dar după aia iau și pielea de pe oameni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *