December 1, 2023

Este alertă într-o familie din Botoșani. Alin, un tânăr în vârstă de 22 de ani, este de negăsit de zile întregi. La finalul lunii trecute, tânărul a plecat de acasă, spunând familiei că va merge la muncă în Croația. Din data de 1 noiembrie, familia a pierdut contactul cu el. Cine îl vede sau deține informații este rugat să apeleze numărul de urgență 112 sau să raporteze informațiile la cea mai apropiată secție de Poliție.

Havriliuc Alin Constantin este un tânăr în vârstă de 22 de ani care nu poate fi contactat de zile întregi. În data de 29 octombrie, acesta a spus familiei că va pleca la muncă, în Croația. Tânărul de 22 de ani din comuna Călărași a părăsit domiciliul în ziua de 29 octombrie, rămânând în contact cu familia, pâna la data de 1 noiembrie. De atunci, familia nu mai cunoaște nicio informație despre tânăr, raportând dispariția la poliție.

„Poliţiştii botoşăneni efectuează verificări pentru localizarea unui tânăr, de 22 de ani, din comuna Călăraşi. Acesta a părăsit domiciliul la data de 29 octombrie a.c., pentru a se deplasa în Croaţia, la muncă, păstrând legătura cu familia până în data de 1 noiembrie, când nu a mai putut fi contactat”, a transmis, joi, 9 noiembrie, IPJ Botoşani.

Vezi și ALERTĂ ÎN BACĂU! UN ADOLESCENT DE 16 ANI A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. CINE ÎL VEDE ESTE RUGAT SĂ SUNE DE URGENȚĂ LA 112

Alin este de negăsit

Vezi și PE 16 OCTOMBRIE, IONEL DIN BĂRCĂNEȘTI A FOST DAT DISPĂRUT. DUPĂ DOUĂ SĂPTĂMÂNI, ȘI-A SUNAT NEVASTA. IREAL CE I-A ZIS LA TELEFON

Vezi și ALERTĂ ÎN BUCUREȘTI. MIHAI ALEXANDRU, UN ADOLESCENT DE 14 ANI, A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. CINE ÎL VEDE, ESTE RUGAT SĂ APELEZE 112

Alin, tânăr de 22 de ani din Botoșani, este de negăsit de zile întregi

A trecut mai mult de o săptămână de când familia nu poate să ia legătura cu Alin.

Poliția Română a oferit detaliile: „Numitul Havriliuc Alin-Cosmin a plecat de la domiciliul său din jud. Botoșani la data de 29.10.2023, pentru a munci în străinătate, iar la data de 01.11.2023, în timp ce se afla pe teritoriul Croației, a pierdut contactul cu familia. Vestimentația cunoscută: hanorac de culoare închisă, încălțăminte sport marca Puma, de culoare verde, pantaloni tip blue-jean de culoare gri.

Semnalmente: înălțime: 165 cm; greutate: 95 kg; Corpolență: corpolent; culoare păr: șaten; natură păr: drept; lungime păr: scurt; contur față: oval; culoare ochi: căprui”.

De altfel, tânărul are pe brațul drept un tatuaj cu inscripția „2001” și pe cel stâng are inscripția „Alin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *