December 2, 2023

Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară. Iubitul Alexiei Eram a reușit să cucerească publicul, iar cei care îi așteaptă cu nerăbdare concertele sunt numeroși. Recent, artistul a avut de susținut un spectacol, însă norocul nu a fost de partea lui, iar cel care l-a urmărit a fost ghinionul. Cântărețul a avut parte de un accident chiar în momentul intrării în scenă, iar fanii s-au amuzat copios pe seama lui. 

În mod general, Mario Fresh se declară un norocos, însă mărturisește că are câteva zile pe an în care ghinionul îl urmărește la orice pas. Ei bine, se pare că recent cântărețul a avut parte de una dintre acele zile ghinioniste. Iar momentul nefast a avut loc chiar atunci când artistul se pregătea să urce pe scenă și a adus o accidentare serioasă.

(CITEȘTE ȘI: MARIO FRESH, PROBLEME CU VIITORII SOCRI! CE A PĂȚIT ARTISTUL CÂND A AJUNS ÎN CASA ANDREEI ESCA: „AM TREMURAT VREO JUMĂTATE DE AN”)

Mario Fresh, accidentare în timpul unui concert

Recent, Mario Fresh a trebuit să susțină unul dintre concertele sale. Publicul a fost numeros, iar fanii așteptau cu nerăbdare ca artistul să urce pe scenă. Nerăbdător să își facă numărul era și iubitul Alexie Eram, însă se pare că entuziasmul lui nu i-a adus prea multe lucruri bune.

Grăbit să ajungă în fața publicului, Mario Fresh a avut parte de un accident chiar atunci când a urcat pe scenă. Mai exact, cântărețul s-a împiedicat de scările ce duceau spre scenă și a fost la un pas să se prăbușească. Artistul nu a apreciat bine distanța dintre trepte, iar ultimul pas i-a fost fatal. Mario Fresh s-a împiedicat și pentru câteva secunde a avut senzația că o să se prăbușească.

Însă, din fericire, cântărețul s-a redresat rapid, iar fanii nici nu au observat momentul. Însă, totul a fost filmat din spatele scenei, iar Mario Fresh a distribuit imaginile în mediul online. De asemenea, acesta a mărturisit că s-a lovit destul de rău, iar acum are o unghie în minus.

„Și ce dacă nu mai am unghia mare la picior?!”, a scris Mario Fresh, în dreptul imaginilor.

Mario Fresh, accidentare în timpul unui concert /Foto: Instagram

(VEZI ȘI: MARIO FRESH PARE CĂ S-A „PLICTISIT” DE MUZICĂ ȘI VREA SĂ SCHIMBE MACAZUL! SPRE CE DOMENIU ÎȘI DOREȘTE ARTISTUL SĂ SE ÎNDREPTE: „O SĂ MĂ MOBILIZEZ PENTRU 2024”)

„Îmi merge prost”

În urmă cu doar câteva luni, Mario Fresh a mai avut o zi plină de ghinion. Atunci, artistul le-a mărturisit internauților că și-a avariat mașina. Mai exact, acesta a accelerat mai mult decât ar fi trebuit în parcare, astfel că nu a văzut că în față se află un obiect, lovindu-și astfel mașina.

La vreme respectivă, acesta declara că din cauza oboselii s-a întâmplat totul, însă admitea și că este urmărit de ghinion și decidea că o să stea restul zilei în casă pentru a nu mai păți și alte lucruri rele.

„Am o zi pe an în care îmi merge prost. Mă gândesc mai bine și astăzi o să merg să mă închid în casă pentru că sunt pericol. Sunteți pregătiți să mă vedeți în acțiune? Două daune într-o zi. Până la anul mă nu mai întâmpin probleme. E de la oboseală, că eu chiar sunt bun la volan”, spunea Mario Fresh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *