May 24, 2024

Este alertă în România. Autoritățile au fost sesizate cu privire la dispariția unui bărbat în vârstă de 55 ani. Se pare că aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu pentru a merge la pescuit și nu a mai revenit. Poliția Română este în alertă și a cerut ajutorul cetățenilor. Cei care îl văd sunt rugați să anunțe imediat autoritățile.

Oamenii legii au fost sesizați în legătură cu dispariția lui Căldăraru Nelu, în vârsta de 55 de ani, din comuna Giurgița, județul Dolj. Se pare că în dimineața zilei de 28.04.2024, bărbatul a plecat voluntar de la domiciliu pentru a merge la pescuit, iar până în prezent nu a mai revenit. Familia a cerut ajutorul autorităților, care au demarat căutările.

Potrivit informațiilor oferite de către oamenii legii, semnalmentele bărbatului sunt: înălțime -165 cm, greutate – 65 kg, păr grizonant, față ovală, ochi căprui.

La momentul plecării Căldăraru Nelu purta: o bluza de culoare albastru închis, pantaloni de culoare verde multicolor și ghete de culoare verde.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea lui Căldăraru Nelu este rugată să apeleze Serviciul Unic 112, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

(CITEȘTE ȘI: POVESTEA ULUITOARE DE VIAȚĂ A BIANCĂI. A MERS LA MEDIC PENTRU A AFLA CE SE ÎNTÂMPLĂ CU STAREA EI DE SĂNĂTATE, DAR CE I S-A SPUS E STRIGĂTOR LA CER)

Ce trebuie să faci dacă îl vezi pe Căldăraru Nelu. Este lege

Cine îl vede pe Căldăraru Nelu este rugat să sune la 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție, pentru a oferi toate detaliile către structurile competente. Procedura este prevăzută în Legea 141/2010 cu privire la semnalarea persoanelor dispărute.

„În cazul identificării unei persoane majore cu privire la care a fost introdusă în SINS (Sistemul Informatic Național de Semnalări, n.a.) o semnalare din categoria celor prevăzute la art. 10 alin. (1) lit. a), aceasta este informată despre existenţa semnalării şi i se solicită consimţământul cu privire la transmiterea informaţiilor privind adresa la care locuieşte către persoana care a sesizat dispariţia”, extras din Legea 141/2010 cu privire la semnalarea persoanelor dispărute.

(VEZI ȘI: ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! CRISTINA A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. CINE O VEDE, SĂ SUNE LA 112)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *