May 20, 2024

Alex Dobrescu, fostul iubit al actriței Cristina Cioran, a organizat un parastas extravagant în memoria mamei sale, la 40 de zile după incinerarea acesteia.

Evenimentul a avut loc la un local de lux pe malul lacului, unde au fost invitați doar doi dintre cei mai apropiați prieteni ai săi.

Meniul a inclus cotlete de miel, stridii și paste cu creveți, iar băutura aleasă a fost șampania Veuve Clicquot, fiecare sticlă având prețul de 2800 de lei.

Dobrescu a declarat: „Am păgubit clubul de șampaniile Veuve Clicquot. Prețul unei sticle a fost de 2800 lei. S-a mâncat tot ce era mai bun. Am făcut asta în primul rând pentru mama. Dumnezeu s-o odihnească în pace”.

În urmă cu o lună și jumătate, Alex Dobrescu a fost implicat într-un incident controversat când, imediat după incinerarea mamei sale, a fost reclamat la poliție pentru că asculta manele la volum mare, într-un local din Cișmigiu.

O moștenire considerabilă

Mama lui Alex Dobrescu a murit într-un azil și a lăsat o avere substanțială fiului ei. Pe lângă șase case pe care i le-a dăruit în timpul vieții, ea i-a lăsat și un teren intravilan în Corbeanca, de 10.000 de metri pătrați, și un card cu 50.000 de lei.

Dobrescu a împărtășit și un mesaj emoționant lăsat de mama sa: „Mama a lăsat, prin testament, ca doar eu să fiu prezent la incinerarea sa.

Mi-a lăsat un card plin cu bani, cu 50000 de lei, ca să-l folosesc pentru copiii mei, dar și un teren intravilan, la Corbeanca, de 10.000 de metri pătrați.

Dar și un mesaj în care mi-a scris următoarele: <Să încercăm să nu supraviețuim într-o viață ce n-am trăit-o! Trăiește clipa suspendată între nimicnicie și eternitate>”.

Această ceremonie, marcată de lux și opulență, reflectă stilul de viață și personalitatea extravagantă a lui Alex Dobrescu, care continuă să atragă atenția publicului și a presei.

Alex Dobrescu șochează din nou, la parastasul mamei sale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *