March 5, 2024

Participanta din echipa „Războinicilor” dezvăluie schimbarea în cariera sa – de la manager la hotel la rolul de recepționistă în Londra.

Alexandra Duli, cunoscută și sub numele de Mucea, membră a echipei „Războinicilor” în cadrul Survivor All Stars, a făcut senzație în show-ul de supraviețuire, dar nu numai pentru abilitățile sale în competiție.

Tânăra, originară din Lupeni, județul Hunedoara, România, și stabilită în Londra de peste patru ani, a dezvăluit o schimbare surprinzătoare în cariera sa profesională.

În urmă cu doi ani, atunci când a participat pentru prima dată la Survivor România în Republica Dominicană, Alexandra Duli se lăuda că ocupă poziția de manager la un hotel londonez.

Cu toate acestea, în timpul participării sale la Survivor All Stars 2024, tânăra a mărturisit că lucrurile nu mai sunt atât de roz pe plan profesional.

Ea a fost „retrogradată” și a ajuns să lucreze ca recepționistă, renunțând la poziția de manager pe care o deținea anterior.

Cu o determinare neclintită, Alexandra Duli a acceptat oferta de a participa la Survivor All Stars, antrenându-se intens în sala de fitness și având planuri ambițioase pentru a demonstra că a evoluat și că este pregătită să câștige premiul în valoare de 100.000 de euro.

Într-un interviu acordat PRO TV, tânăra a subliniat că dorește să arate că a luat sportul mai în serios și că poate depăși orice provocare. „Eram săraci. M-am obișnuit cu foamea”, a mărturisit ea, adăugând că, din cauza situației materiale precare din copilărie, s-a obișnuit să facă față foametei și să mănânce o dată pe zi.

Cu această mentalitate puternică, Alexandra Duli se lansează în aventura Survivor All Stars pentru a demonstra că poate face față și celor mai dificile provocări, fie ele profesionale sau personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *