June 15, 2024

Alexandru Constandachi, cunoscut în mediul online sub numele de „Justițiarul de Berceni”, a devenit un simbol al luptei împotriva pedofiliei în România.

Recunoscut pentru eforturile sale de a prinde pedofili și de a-i expune public, Constandachi are o poveste de viață uluitoare, marcată de tragedii personale și de o reziliență extraordinară.

O viață plină de provocări

Înainte de a deveni vlogger și justițiar, Alexandru Constandachi a trecut prin momente extrem de dificile.

În timp ce lucra în Anglia, unde „făcea munca de jos” și reușise să avanseze până la poziția de manager de departament într-un hypermarket, viața i-a dat o lovitură grea: tatăl și bunicul său au murit.

În 2018, devastat de aceste pierderi, Constandachi a decis să se întoarcă în România, în speranța unui nou început.

Un accident teribil

La scurt timp după întoarcerea în țară, în 2019, Alexandru a suferit un grav accident de mașină care i-a schimbat viața.

„Eram pe bicicletă, veneam de la muncă, m-a lovit un individ din spate, stătea pe telefon din ce a declarat el,” povestește Constandachi.

În urma impactului, el și-a fracturat coloana în cinci locuri, fiind nevoit să treacă printr-o recuperare de un an. Acest accident i-a distrus planurile de a deveni militar, schimbându-i radical traiectoria vieții.

Perioada de recuperare a fost marcată de depresie severă, agravată de despărțirea de iubita sa, pentru care se întorsese în România.

„Am pierdut șansa cu armata, mă pregăteam intens și voiam să fac ceva mai mult cu viața mea,” mărturisește Alexandru.

Însă, această experiență dureroasă a devenit un catalizator pentru el, determinându-l să se dedice unui nou scop: protejarea celor vulnerabili și lupta împotriva pedofiliei.
Condamnare Definitivă Pentru „Justiţiarul De Berceni”. Ce A Decis Curtea De  Apel București | Libertatea

Cum s-a născut „Justițiarului de Berceni”

Înarmat cu o voință de fier și o dorință arzătoare de a face dreptate, Constandachi a început proiectul „Justițiarul de Berceni”.

Deși este economist de profesie și lucrează într-o corporație în domeniul vânzărilor, el dedică o mare parte din timpul său liber acestui proiect.

„Proiectul aduce un venit, doar din vizualizările de pe YouTube. Sunt și multe costuri, de producție, cu avocații, când avem vreun proces sau mă dă cineva în judecată,” explică Alexandru.

O misiune periculoasă

Activitatea sa nu este lipsită de riscuri. „Am primit amenințări cu moartea de la pedofilii pe care i-am prins,” spune Constandachi.

Cu toate acestea, el continuă neobosit să expună infractorii și să aducă în atenția publicului pericolele pe care aceștia le reprezintă. „Nu sunt pe zero, sunt bine. Sunt pregătit în caz că se mai întâmplă să mă dea cineva în judecată,” afirmă el cu încredere.

Chiar dacă viața i-a pus numeroase obstacole, Alexandru Constandachi nu și-a pierdut niciodată spiritul justițiar. Deși încă nu a urmat o școală de detectivi, el intenționează să facă acest pas în viitor.

„Mă gândesc să fac și școala de detectivi, de mult timp mă tot gândesc. Din păcate, fiind atât de implicat cu proiectul tot amân. Dar este în plan,” dezvăluie el.

Povestea lui Alexandru Constandachi este un testament al rezilienței umane și al puterii de a transforma suferința în motivație pentru a face bine.

„Justițiarul de Berceni” continuă să inspire și să protejeze, demonstrând că, indiferent de greutăți, determinarea și curajul pot schimba vieți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *