June 16, 2024

Alexia Eram a devenit cunoscută publicului larg odată cu participarea la show-ul „America Express”, difuzat de Antena 1.

Telespectatorii au fost captivați de personalitatea ei deja formată și de energia pe care a adus-o în competiție. Însă, dezvoltarea Alexiei, în special în anii adolescenței, este rezultatul unei educații riguroase oferite de părinții săi, Andreea Esca și Alexandre Eram.

Educația și suportul familial

Alexia descrie perioada sa de elevă ca fiind una în care a fost foarte conștiincioasă. Deși nu se consideră o tocilară, a fost mereu serioasă în ceea ce privește studiile, în special în liceu.

„Nu eram nici tocilară, nici eminentă,” mărturisește Alexia, subliniind echilibrul pe care l-a avut între viața socială și școală.

Întrebată despre cine o ajuta cu temele, Alexia a dezvăluit că, în copilărie, părinții ei erau foarte implicați. „Când eram mai mică, făceam temele cu amândoi, iar apoi făceam singură,” spune ea.

Cu timpul, a devenit mai independentă, având și meditații la matematică și franceză, care o ajutau să se descurce la școală.

Disciplina și rigoarea școlară

Alexia a frecventat o școală cu reguli stricte, unde uniforma și comportamentul erau monitorizate atent. „Aveam regulă, vara, fusta trebuia să fie până la genunchi,” povestește ea, amintindu-și de directorul care pândea elevii la intrarea în școală. De chiulit, s-a întâmplat doar o dată, din cauza unei întârzieri a profesorului.

În ceea ce privește planurile de viitor, Alexia Eram este foarte concentrată pe carieră. „Vara asta sper să mă distrez și eu, dar în mare parte am foarte multe proiecte și muncă,” spune ea, dezvăluind că va participa și la festivaluri. De asemenea, ea și partenerul său ascultă diverse genuri de muzică acasă, inclusiv Travis Scott.

Alexia Eram este un exemplu de succes rezultat dintr-o combinație de educație riguroasă, susținere familială și determinare personală.

Drumul ei de la adolescenta conștiincioasă la influencerița de succes pe care o cunoaștem astăzi este o poveste inspirațională despre muncă, ambiție și echilibru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *