June 16, 2024

În iarna anului trecut a fost adusă adus în atenția publicului povestea impresionantă a lui Emil Rengle și Alejandro Holt Fernandez.

Cuplul de artiști a anunțat atunci intențiile lor serioase de căsătorie și planurile de a avea copii, transformându-se într-un punct de reper pentru comunitatea LGBTQ+ din România.

Acest anunț a avut un impact internațional, atrăgând atenția presei de peste hotare.

Emil Rengle, fostul câștigător al emisiunii „Românii au Talent”, și partenerul său, Alejandro Holt Fernandez, și-au exprimat dorința de a avea copii, un pas revoluționar în contextul actual al drepturilor LGBTQ+ în România.

Emil a declarat că vrea să rămână însărcinat, ceea ce a captat rapid interesul global. În prezent, cuplul a confirmat că intenționează să aibă cel puțin doi copii și să formeze ceea ce ei numesc „familia secolului 21”.

Reacții internaționale și planuri muzicale

Știrea despre dorința lor de a întemeia o familie a fost prezentată și pe site-urile internaționale, consolidându-și astfel statutul de pionieri în lupta pentru drepturile LGBTQ+.

În cadrul unui interviu recent, Alejandro a menționat că lucrează la un nou hit muzical, pe care speră să îl lanseze în luna iulie, vizând un succes global.

Emil, de asemenea, a subliniat că ambițiile lor nu se opresc la granițele României, ci țintesc spre un impact internațional.

Provocările legale și viitorul

Deși logodiți, Emil și Alejandro nu se pot căsători încă în România din cauza legislației care nu recunoaște căsătoriile între persoane de același sex.

Cu toate acestea, cuplul rămâne optimist și implicat activ în lupta pentru drepturile LGBTQ+.

Recent, au participat la discuții la Comisia Europeană din Bruxelles, militând pentru egalitate și drepturi umane în Uniunea Europeană.

Emil și Alejandro sunt încrezători că schimbările politice viitoare vor aduce îmbunătățiri legislative care să permită cuplurilor de același sex să se căsătorească și să fie recunoscute legal în România.

Până atunci, cuplul își continuă eforturile de a sensibiliza opinia publică și de a susține schimbarea legislativă necesară.

Emil Rengle și Alejandro Holt Fernandez nu sunt doar artiști talentați, ci și activiști curajoși pentru drepturile LGBTQ+, deschizând calea pentru alte cupluri în România.

Povestea lor este un exemplu de iubire și determinare, demonstrând că, indiferent de provocări, visele și drepturile fundamentale merită să fie apărate și celebrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *