December 1, 2023

Aventura din America Express pare că i-a unit destul de mult pe Laura Giurcanu și Aris Eram. Cei doi concurenți, deși au făcut parte din echipe diferite, nu și-au putut lua ochii unul de la altul. Mai mult, la întoarcerea în țară, acești au fost surprinși sărutându-se pasional, semn că între ei este ceva mai mult. Acum, Alexia Eram i-a dat de gol pe cei doi și a dezvăluit când a început idila acestora.

După ce s-au întors de la America Express, Laura Giurcanu și Aris Eram nu au rupt legăturile, ci din contră, l-au sudat mai tare. Cei doi au fost surprinși împărtășind câteva momente intime, pecetluite cu sărutări pasionale. Deși aceștia nu au confirmat încă relația, pentru toată lumea este clar că formează un cuplu, iar Alexia Eram i-a dat de gol.

(CITEȘTE ȘI: CUM A „ATENTAT” MARIO FRESH LA LAURA GIURCANU, IUBITA „CUMNATULUI” ARIS ERAM. CUM A REACȚIONAT ALEXIA)

Alexia Eram: „Aris și Laura Giurcanu au..”

Așa cum spuneam, toate indiciile indică faptul că între Aris Eram și Laura Giurcanu s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste, iar acum Alexia i-a dat de gol și a dezvăluit cum a început, de fapt, relația dintre fratele ei și Laura.

Ei bine, știm deja că aceștia s-au cunoscut la America Express, fiind în echipe adverse. Iar apropierea dintre ei se pare că a  venit chiar în a cincea săptămână a concursului, în noaptea în care toți concurenții au fost găzduiți într-un trib amazonian din Ecuador.

Mai exact, la cină, fiecare concurent a primit câte un pește. Aris Eram și Laura Giurcanu s-au comportat ca un cuplu, fiind singurii care au mâncat împreună.

„Fiecare și-a luat foaia lui de banană și a mâncat din această frunză. Doar Aris și Laura au împărțit un pește”, i-a dat de gol Alexia Eram.

Aris Eram și Laura Giurcanu
Aris și Laura au mâncat împreună /Foto: Captură Antean1

Mai mult, noaptea, Aris Eram și Laura Giurcanu au dormit unul lângă altul, în căbănuța din trib. Ce s-a întâmplat – ținând cont că noaptea este singurul moment din zi când concurenții nu sunt filmați – nu putem decât bănui.

Aris și Laura au dormint unul lângă altul /Foto: Captură Antena 1

Însă, Alexia Eram nu a fost singura care i-a dat de gol pe cei doi proaspeți iubiți. Chiar și Sânziana Negru, partenera Laurei Giurcanu, a văzut apropierea dintre aceștia. La unul dintre testimoniale, șatena a spus că partenera sa „nu își poate lua ochii de la Aris”.

Reamintim că după terminarea filărilor America Express, Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși de mai multe ori împreună, semn clar că între cei doi există ceva mai mult. De asemenea, apropiații acestora au bătut numeroase apropouri ce subliniază legătura dintre cei doi, în ciuda faptului că aceștia nu au făcut încă nicio declarație pe această temă.

(VEZI ȘI: ”WEEKEND DE MIERE” DEPARTE DE ROMÂNIA! I-AM DESCOPERIT CU TOATĂ ”REGIA” DE LA AEROPORT: ARIS ERAM ȘI LAURA GIURCANU AU DUS RELAȚIA LA ALT NIVEL DUPĂ AMERICA EXPRESS)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *