June 15, 2024

Caz desprins parcă din filme, cu doi protagoniști români! Bărbatul, îngrijorat că femeia nu a mai venit acasă, a mers la poliție pentru a-i anunța dispariție. A doua zi, după câteva cercetări, oamenii legii au găsit-o pe nevastă. Continuarea este de necrezut!

Vineri seara, în data de 17 noiembrie, un român de 31 de ani s-a prezentat la secția de poliție din comuna Poing, Bavaria, Germania, pentru a anunța faptul că soția lui a dispărut. Acesta a încercat să o contacteze în numeroase rânduri prin apel telefonic, iar ea nu a răspuns. La doar o zi distanță, sâmbătă, în data de 18 noiembrie, autoritățile locale au găsit-o pe femeie.

Citește și: ANDREEA BUMBAC, PURTĂTOAREA DE CUVÂNT A BRIGĂZII SPECIALE A JANDARMERIEI, PRINSĂ CU DROGURILE ÎN POȘETĂ! COLEGII EI AU FOST CEI CARE I-AU DESCOPERIT PLICULEȚELE CU PRAF ALB

Unde a fost găsită soția de către poliție

O femeie și-a îngrijorat soțul pentru că nu i-a răspuns la telefon. Fără să stea pe gânduri, acesta a raportat dispariție la poliție, iar ce a urmat după aceea pare aproape ireal. În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit că, de fapt, nevasta bărbatului care a s-a prezentat la secția din Poing, Germania, româncă și ea, era suspectă într-un caz de furt.

Ambele plângeri, atât cea de furt, cât și cea legată de dispariția ei, au fost înregistrate în aceeași zi, motiv pentru care polițiștilor nu le-a luat prea mult timp să își dea seama ce se întâmplă. Oamenii legii au constatat că femeia se afla după gratii în una dintre cele mai mari închisori din Germania, penitenciarul Stadelheim, din districtul Giesing din München.

Povestea desprinsă parcă din filmele de acțiune nu se oprește aici, ci abia acum vine punctul culminant. Surpriză! Bărbatul a fost și el arestat. În urma verificărilor, poliția a descoperit că românul era și el suspect în același caz pentru sprijinirea furtului. Un purtător de cuvânt al biroului de poliție din Poing a declarat că în cele din urmă, a fost reținut și soțul îngrijorat.

Românul a putut să scape din spatele gratiilor, după ce a achitat în numerar amenda și se pare că urmează să își „salveze” și soția.

„Femeia care a fost transferată anterior la München este încă în arest, deși soțul iubitor a declarat că va merge imediat la München pentru a plăti și amenda soției sale.”, au spus reprezentanții Poliției din Poing.

Citește și: CONTROLUL ANPC CARE S-A LĂSAT CU INTERVENȚIA POLIȚIEI. HORIA CONSTANTINESCU, AMENINȚAT DE UN COMERCIANT, ÎNTR-O PIAȚĂ DIN BUCUREȘTI: „NU MI-E FRICĂ DE BAU BAU”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *