May 20, 2024

Dincolo de rolurile pe care le-a interpretat, Florin Piersic a fost ”actor” și în propria de viață, demnă de scenariul unui film. Cunoscut pentru poveștile sale savuroase, artistul nu s-a ferit să împărtășească publicului nici aventurile sale amoroase. La un moment dat, s-a îndrăgostit nebunește de o actriță, pe care a cunoscut-o în autobuz. Ulterior, aceasta i-a devenit amantă și împreună au avut o relație ieșită din tipare.

Florin Piersic este unul dintre cei mai apreciați actori ai României, cu o carieră de peste 60 de ani. El s-a bucurat atât de meritele profesionale, cât și de frumusețile din viața personală. Una dintre fostele sale partenere a făcut dezvăluiri despre povestea de dragoste specială pe care avut-o cu el.

Citește și: BREAKING | FLORIN PIERSIC A FOST OPERAT DE URGENȚĂ, DUPĂ CE I S-A FĂCUT RĂU ÎN TIMPUL UNUI SPECTACOL

Florin Piersic, poveste de dragoste ieșită din tipare

În 1975, Florin Piersic s-a căsătorit cu Anna Szeles, cea de-a doua soție a sa. Cei doi au avut o căsnicie care a durat 10 ani, iar chimia s-a produs chiar în timpul unei curse cu autobuzul. Inițial, s-au cunoscut pe platoul de filmare, însă atunci s-au ignorat.

Anna Szeles și Florin Piersic/ Sursa foto: Arhivă CANCAN

Ulterior, Anna Szeles și Florin Piersic s-au reîntâlnit și au început o poveste de dragoste diferită față de cele clasice. Invitată în cadrul unui eveniment organizat la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), femeia a vorbit despre relația pe care a avut-o cu actorul. Ea a povestit că, deși erau căsătoriți, se purtau ca doi amanți.

„L-am cunoscut pe Florin Piersic în timpul filmărilor la «Vârsta dragostei». La probele pentru filmări, de fapt. El n-a jucat până la urmă. Nu a luat rolul, ci un alt actor. Dar atunci nu ne-am băgat în seamă. Au trecut câțiva ani până ce am filmat împreună de-adevăratelea.

Apoi, după ce ne-am căsătorit, căsnicia noastră a fost foarte ciudată: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la București. Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici.

Și nu uit niciodată că Radu Beligan mi-a spus: «Ești o fată deșteaptă». Pentru că aici jucam roluri principale. Iar în București, trebuie să fiu sinceră, n-aș fi avut aceleași roluri ca aici, fiindcă se simte accentul meu maghiar…”, a povestit Anna Szeles, în cadrul unui eveniment organizat la TIFF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *