May 20, 2024

Decizia lui Meghan Markle de a nu-l însoți pe Prințul Harry, în Marea Britanie săptămâna viitoare pare să arate că aceasta nu are „niciun plan” de a mai vizita vreodată Marea Britanie, conform unui expert regal.

Pe 8 mai, Prințul Harry urmează să meargă în Marea Britanie, la Londra, unde va lua parte la o ceremonie specială pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus! Se pare că soția lui preferă să nu i se alăture  la acest eveniment important. Meghan Markle va rămâne acasă alături de cei doi copii ai cuplului regal.

Ce părere are un expert regal despre decizia lui Meghan Markle de a nu-l însoți pe Prințul Harry

Meghan Markle a vizitat ultima dată Marea Britanie în septembrie 2022 și nu a mai revenit nici anul trecut, dar nici acum, în 2024. În urma speculațiilor potrivit cărora s-ar putea alătura lui Harry la vizita de acum, expertul regal Richard Palmer susține că, decizia ei de a nu-l însoți, arată, de fapt, că s-ar putea ca ea să nu mai viziteze niciodată Marea Britanie.

Pe X, fostul Twitter, el a precizat: „Timpul poate fi un mare vindecător, așa că este dificil să fim siguri, dar se pare într-adevăr că Meghan nu are planuri de a se întoarce în Regatul Unit”, a precizat expertul regal pe X, fostul Twitter.

Citește și: MEGHAN MARKLE, SCORPIA DIN PALATUL KENSINGTON? ANGAJAŢII TREMURAU ÎN PREZENŢA EI

Harry nu se va prezenta singur în Londra. Cine va fi alături de acesta

Chiar dacă Meghan Markle nu-l însoțește, Prințul Harry nu călătorește din America în Marea Britanie singur. La evenimentul în cinstea Jocurilor Invictus va avea alături mai mulți apropiați. Un tweet de pe contul oficial X al Jocurilor Invictus a explicat întreaga situație:

„Fundația Jocurile Invictus va sărbători 10 ani de schimbare a vieților și de salvare a vieților cu un «Serviciu de mulțumire» la Catedrala St Paul’s pe 8 mai. Ni se vor alătura patronul nostru, Prințul Harry, Ducele de Sussex, actorul Damian Lewis și membri ai comunității Invictus din întreaga lume pentru a marca această ocazie.”, au lămurit oficialii fundației.

Cu toate că Ducesa de Sussex nu-și va însoți soțul în Marea Britanie, Meghan Markle va merge împreună cu Prințul Harry în Nigeria în luna mai. Cei doi vor participa la o serie de activități culturale în timpul călătoriei lor și sunt nerăbdători să revadă locul lor de suflet.

Citește și: ANUNȚUL OFICIAL FĂCUT DE MEGHAN MARKLE. PRINȚUL HARRY ÎȘI DUCE SOȚIA DIN NOU ÎN AFRICA

FOTO: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *