May 20, 2024

Gabriela Lucuțar, faimoasa patroană de pompe funebre denumită și Regina Întunericului, a decis să-și testeze abilitățile culinare în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite.

Cu toate acestea, parcursul său în competiție s-a încheiat brusc, în ediția de sâmbătă, 29 aprilie, când a fost eliminată din concurs. Aceasta făcea parte din echipa galbenă, coordonată de chef Alexandru Sautner, care a rămas dezamăgit de prestația sa.

Gabriela Lucuțar s-a remarcat în trecut prin organizarea unor înmormântări fastuoase pentru personalități cunoscute din România, precum Mioara Roman, Ionela Prodan sau Sebastian Papaiani.

Totodată, ea a avut și apariții televizate, precum în emisiunea „Imperiul Leilor”, unde a propus construirea primului crematoriu uman din Europa Centrală și de Est, neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Cu toate acestea, experiența sa la Chefi la Cuțite nu a fost una reușită.

În ediția recentă a show-ului culinar, Gabriela Lucuțar a obținut un punctaj extrem de scăzut la proba individuală – doar 4 puncte.

Dezamăgit de prestația sa, chef-ul Alexandru Sautner a făcut remarci acid la adresa ei, exprimându-și surprinderea și dezamăgirea față de preparatul său.
Gabriela Lucuţar, dată afară de la Chefi la cuţite. Ce s-a întâmplat cu "Regina  Întunericului"

Regina Întunericului a fost provocată să gătească un preparat cu foie gras, o provocare cu care nu s-a mai confruntat până acum.

Lipsa de inspirație și experiența în acest domeniu au fost principalele motive care au condus la eliminarea sa din competiție.

Emoționată și dezamăgită, Gabriela Lucuțar a izbucnit în lacrimi, recunoscând că nu s-a străduit suficient și că nu a fost pregătită pentru proba respectivă.

Într-o declarație ulterioară, Gabriela a explicat motivele care au stat la baza performanței sale slabe în cadrul competiției.

Ea a mărturisit că, deși este obișnuită să se ocupe de organizarea unor evenimente majore, precum înmormântări și ceremonii, experiența într-un domeniu complet diferit, cum ar fi gătitul la nivel profesionist, a fost copleșitoare pentru ea.

Am fost surprinsă de provocarea acestei competiții și de necesitatea de a pregăti un preparat complex precum foie gras-ul. Este evident că această experiență a fost mult diferită față de ceea ce fac în mod obișnuit în afacerea mea. Cu toate acestea, am considerat că este o oportunitate de a-mi testa limitele și de a încerca ceva nou. Cu siguranță, a fost o experiență învățătoare și sunt recunoscătoare pentru aceasta.”, a declarat Gabriela Lucuțar.

Chiar dacă parcursul său în cadrul Chefi la Cuțite s-a încheiat mai devreme decât și-ar fi dorit, Regina Întunericului rămâne o prezență puternică în lumea gastronomică și evenimentelor majore din România.

Cu un stil unic și o determinare de neclintit, este de așteptat ca Gabriela Lucuțar să continue să se implice în proiecte inovatoare și să continue să surprindă publicul în viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *