July 21, 2024

Postarea vedetei a strâns deja peste opt mii de aprecieri și sute de comentarii. În mesaj, creatoarea de conținut a vorbit și despre experiența din Bali, locul în care a decis să se mute pentru o perioadă.

Aceasta spune că acolo vrea să se vindece, să învețe să se iubească și să inspire alți oameni. Vedeta a mărturisit, de altfel, că faima pe care a dobândit-o în toți acești ani nu a făcut-o deloc fericită, ci mai degrabă a otrăvit-o.

Ana Morodan a fost condamnată la 1 an și 3 luni de închisoare cu suspendare – Trebuie să facă și muncă în folosul comunității

În luna octombrie, celebra vloggeriță a fost condamnată la un an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare și efectuarea a 60 de zile de muncă în folosul comunității pentru că a produs un accident, după ce a condus băută și drogată. 

„Am venit în Bali să plâng la sală.Mă simt grasă și urâtă și vreau să știi asta.

Trăiesc o viață privilegiată pentru care sunt foarte recunoscătoare, dar încă mai am multe momente în care eu, Ana Morodan, fata cunoscută pentru încrederea în sine, mă simt urâtă sau în ultimul timp grasă și mai pot număra cel puțin 4 lucruri. Mă urăsc azi. Dar nu mă simt slabă. Nu sunt slabă. Deoarece:

1. Am trecut prin prea multe cu mine ca să renunț!

2. Încă nu stăpânesc iubirea de sine, dar înțeleg despre ce înseamnă respectul de sine.

3. Trăind într-o lume în care simțim că suntem puternici doar pentru că mergem la evenimente, apărem în reviste, trăim glam viața, care a devenit de câțiva ani atât de mică pentru mine. A atrage sens sau validare din această lume mi se pare atât de meschin, dar nu judec ppe nimeni care aspiră la această lume. Am fost tu cândva. 

4. Sunt aici să mă vindec, să învăț să mă iubesc, să învăț să îmbrățișez această experiență umană cu totul și dacă asta inspiră o altă persoană, atunci este grozav!

5. Încă nu am ajuns la acel lucru de pe lista mea care spune: Acea bătrână drăguță, dar nebună.

6. Timpul ia toate lucrurile, chiar și spiritul. Mulțumesc Stephen King. Deci, după această logică, acest moment în care plâng și simt că va trece și rahatul, nu?

7. NIMENI NU VINE. NU Aștepta un Mântuitor, este timpul Să Te Salvezi. Ascultă-mă și ascultă cu atenție: am prieteni uimitori, un sistem de sprijin incredibil, dragostea a milioane de oameni, am o minte strălucitoare (salvatorul meu și dușmanul meu) și am încercat și am căutat în multe feluri un salvator: nimeni, absolut nimeni nu te poate salva. TREBUIE SĂ TE RIȘTI și să înțelegi acest lucru cât mai curând posibil.

Ana Morodan, postare controversată. Ce a scris influencerița după izbucnirea conflictului din Israel și Gaza?

8. Pentru că am realizat totul în ceea ce privește celebritatea și faima și nu m-a făcut fericită. M-a otrăvit.

Mă simt grasă și urâtă astăzi, dar nu mă simt slabă. Nu am fost niciodată slabă. Acesta este acel ingredient secret pe care îl iubești sau îl urăști la mine. Îmi asum cine sunt, așa cum am făcut de atâtea ori înainte. Nu mi-e frică. O sa castig! SI TU LA FEL!” a scris în engleză Ana Morodan pe pagina sa de Instagram.

     View this post on Instagram           

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *