December 8, 2023

Ana Morodan (38 de ani) a traversat o perioadă dificilă. În data de 19 octombrie, a aflat sentința pentru episodul din trafic care a avut loc în luna martie. Primise 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare. Acum, se află în Bali, acolo unde a mers să se vindece, așa cum a mărturisit pe internet. Iată detaliile mai jos!

Ana Morodan, alias „Contesa Digitală”, a postat pe internet un mesaj prin care le mărturisește urmăritorilor săi că a mers în Bali, din dorința de a se vindeca. În vârstă de 38 de ani, „Contesa” a mărturisit că se simte „grasă și urâtă”.

Vă reamintim faptul că, în luna martie a acestui an, Ana Morodan a fost personaj principal într-o situație care ar fi putut să pună viețile participanților la trafic în pericol. Atunci, polițiștii de la Brigada Rutieră i-au depistat o concentrație de 0,05 g/l alcool pur în sânge, iar rezultatul testului antidrog a ieșit pozitiv. La distanță de câteva luni, în octombrie 2023, a aflat sentința din partea instanței – 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare. La o lună distanță, a decis să plece în Bali.

„Am venit în Bali să plâng la sală. Mă simt grasă și urâtă și vreau să știți asta. Trăiesc o viață privilegiată pentru care sunt foarte recunoscătoare, dar tot am multe momente în care eu, Ana Morodan, fata cea mai cunoscută pentru încrederea ei în sine, mă simt urâtă sau în ultimul timp grasă și pot să tot număr astăzi cel puțin încă patru lucruri pe care le detest la mine”, a spus Ana Morodan.

Vezi și SCANDAL LA CASA REGALĂ A ROMÂNIEI CU ANA MORODAN ÎN PRIM PLAN. CUM A AJUNS „CONTESA DIGITALĂ” SĂ FIE PĂCĂLITĂ DE INDIVIZI CERTAȚI CU LEGEA: “MI-AU ZIS CĂ E TRIMISĂ DE PRINCIPESA MARGARETA ȘI CĂ…

Ana Morodan: „Sunt aici pentru a mă vindeca”

Apoi, a înșirat motivele pentru care „nu se simte slabă”.

„Dar nu mă simt slabă. Nu sunt slabă. Pentru că:

1. Am trecut prin prea multe cu mine însămi ca să renunț la mine!

2. Nu stăpânesc încă iubirea de sine, dar înțeleg ce înseamnă un sentiment de respect de sine.

3. Trăind într-o lume în care simțim că suntem puternici doar pentru că mergem la evenimente, apărem în reviste, trăim viața glam a devenit de câțiva ani atât de mică pentru mine, trăgând sensul sau validarea din această lume se simte atât de meschin pentru mine, dar nu judec nici o generație nouă care aspiră la această lume. Am fost și eu ca tine cândva.

4. Sunt aici pentru a mă vindeca, pentru a învăța să mă iubesc, pentru a învăța să îmbrățișez această experiență umană cu totul și dacă acest lucru inspiră o altă persoană, atunci e minunat!

5. Încă nu am ajuns la acel lucru de pe lista mea de dorințe pe care scrie: Acea bătrână adorabilă, dar nebună”, a scris Ana Morodan.

Ana Morodan
Ana Morodan, „Contesa digitală”, a ajuns la Parchet pe 29 martie 2023 / Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Citește și DEZVĂLUIRI ULUITOARE ALE ANEI MORODAN, LA ȘASE LUNI DE LA MEGA-SCANDALUL ÎN CARE A FOST IMPLICATĂ: ”NU MAI ȘTIU CÂTE PASTILE AM LUAT!”

„Contesa Digitală”: „Nimeni, absolut nimeni nu te poate salva”

Ana Morodan a susținut că faima și celebritatea au „otrăvit-o”.

„6. Timpul ia toate lucrurile, chiar și spiritul. Mulțumesc, Stephen King. Deci, după această logică, va trece și acest moment în care plâng și mă simt ca naiba, nu?

7. NU VINE NIMENI. Nu mai așteptați un salvator, e timpul să vă salvați singuri. Ascultați-mă și ascultați-mă cu mare atenție: Am prieteni extraordinari, un sistem de sprijin incredibil, dragostea a milioane de oameni, am o minte strălucită (salvatorul și dușmanul meu) și am încercat și am căutat în multe feluri un salvator: Nimeni, absolut nimeni nu te poate salva. TREBUIE să te ridici și să înțelegi acest lucru cât mai curând posibil.

8. Pentru că am realizat totul în ceea ce privește celebritatea și faima, asta nu m-a făcut fericită. M-a otrăvit. Mă simt grasă și urâtă astăzi, dar nu mă simt slabă. Nu am fost niciodată slabă. Acesta este ingredientul secret pe care îl iubești sau îl urăști la mine. Îmi însușesc cine sunt, așa cum am făcut-o de atâtea ori înainte. Stau în picioare și nu mi-e frică. Voi învinge! ȘI LA FEL ȘI TU!”, a mai notat Ana Morodan, pe Instagram.

Sursă foto: social media, Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *