June 15, 2024

Zilele acestea, Hulk a devenit „celebru” în întreaga lume, după ce „părinții” săi au distribuit mai multe imagini cu el, pe rețelele de socializare. Este, probabil, cel mai mare pitbull de pe planetă. Stăpânii au dorit să demonteze „mitul” cu privire la cât de periculoasă este rasa și să arate ce înseamnă dresajul și cum poate schimba comportamente.

Cântărește aproape 80 de kilograme, la doar 18 luni. Este o bonă ideală pentru fiul cuplului, care are doar 3 ani. Spre „ghinionul” său, este pitbull, rasă de mare mulți se feresc, considerând că acești câini sunt extrem de periculoși. Într-adevăr, dacă sunt crescuți să fie agresivi, vor fi, dar acesta nu este, cu siguranță, cazul lui Hulk:

„Habar nu aveți ce câine bun este… dădaca supremă. Am avut de-a face cu multe haite de câini care ar fi considerate „rase agresive”, de la începutul anului 2000, dat haideți să nu ne păcălim acum. Acești câini sunt o familie, până la un nivel pe care mulți nu îl înțeleg. Îmi iubesc câinele din casă, dar și pe cei din curte. Este o mare greșeală să judecăm.

Noi ne respectăm câinii și avem încredere în ei, mai ales fiul meu, care știe clar ce reguli trebuie puse în fața animalului. Totuși, este trist că privirea pe care o are câinele spune multe, dar pur și simplu, continuăm să arătăm în media aceeași imagine care l-a măcinat pe pitbull din 2000. Vă salutăm pe această cale și vă spunem tuturor că vă iubim”, spun stăpânii săi, pe Facebook.

(CITEȘTE ȘI: Viorel, vloggerul tăiat de tren, filmări interzise din dormitor. Iubita lui, impresionată până peste cap: „E un pitbull”)

Cine sunt „părinții” lui Hulk, cel mai mare pitblull

Grannan și soția sa sunt crescători de câini și dețin Dark Dynasty K9, loc în care antrenează o mulțime de rase, în special American Pitbull Terrier, pentru a fi câini de pază. Afacerea lor face parte din Asociației Americană a Crescătorilor de Câini și al United Kennel Club.

„Vreau să subliniez că creștem și antrenăm câini care vin în grajd. Scopul nostru este să îi facem pe acești câini să nu se teamă, să fie câini de pază, dar să fie controlați și să nu muște pe nimeni degeaba, ci doar în situații corespunzătoare”, spune Grann.

În aceste momente, familia are 12 câini pitbull și un Chihuahua, dar Hulk este, bineînțeles, cel mai mare dintre toți.

(CITEȘTE ȘI: Povestea polițistei ”Pitbull” de pe litoral: ”Doi tâlhari furaseră o mașină și…”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *