July 22, 2024

Romică Țociu (61 de ani)  și fiul său, Cătălin (26 de ani) formează una dintre echipele de concurenți ale show-ului America Express. Cei doi au povestit ce s-a întâmplat între ei după filmările emisiunii de la Antena 1. Au ieșit la iveală detalii neștiute despre relația tată – fiu.

9 echipe, 18 participanți au plecat în aventura vieții lor, pe Drumul Soarelui, trecând prin Columbiei, Ecuador și Argentina. Lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro a fost una strânsă, încă de la început. Perechile formate din Cleopatra Stratan și Edward Sanda și Ionuț Rusu și George Tănase au părăsit deja competiția. Printre cei rămași se numără și Romică Țociu, care a intrat în emisiune alături de fiul său, Cătălin. Cei doi au dezvăluit cum i-a schimbat experiența America Express.

Citește și: CUM A REACȚIONAT ACEST ECUADORIAN, DUPĂ CE A VĂZUT-O PE IULIANA PEPENE APLECATĂ, HRĂNIND UN VIȚEL LA AMERICA EXPRESS DE LA ANTENA 1

Ce s-a întâmplat după America Express

Romică Țociu și fiul său, Cătălin, au demonstrat că sunt o echipă puternică și până acum au reușit să înfrunte cu brio provocările din America Express. Cei doi au dezvăluit ce s-a întâmplat între ei după terminarea filmărilor emisiunii de Antena 1, dar și cum a evoluat relația lor după această experiență. Actorul și băiatul său au făcut aceste mărturisiri pe Instagram.

„Ne înțelegem, după experiența America Express, de 10 ori mai bine. Noi deja ne înțelegeam bine și ne înțelegem bine, dar acum…”, a declarat Cătălin Țociu.

Romică Țociu a susținut răspunsul fiului său și a mărturisit și el că se înțeleg foarte bine acum, dar a ținut să facă și o glumă în stilul caracteristic.

„Vezi că nu mi-a plăcut sosul ăla pe care l-ai făcut ultima dată! Ne înțelegem foarte bine!”, a spus celebrul actor.

În ciuda provocărilor grele pe care le-au avut de depășit, cei doi concurenți de înțeleg mult mai bine acum decât în momentul în care au pășit pe Drumul Soarelui.

Cătălin, mesaj emoționant pentru tatăl său

Recent, în unul dintre episoadele difuzate ale emisiunii America Express, Romică Țociu și fiul său au câștigat imunitatea. Cu această ocazie, în urmă cu doar două zile, Cătălin a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru tatăl său. Acesta i-a mulțumit actorului să l-a ales să îi fie partener în această experiență de neuitat și i-a transmis că va fi mereu un erou pentru el.

„În seara aceasta am câștigat imunitatea! Pentru noi este o bucurie imensă deoarece ni s-a demonstrat că în momentul în care nu mai poți, găsești cumva puterea în interiorul tău și continui fără a mai simți ceva. Vreau să spun că sunt tare mândru de absolut tot ce a făcut tatăl meu și mi-a demonstrat în acest stage cât de puternic este. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu coechipier în nebunia asta de concurs! Ai fost și vei fi tot timpul eroul meu! Te iubesc, TATA!”, a scris Cătălin Țociu, pe Instagram.

romica tociu si fiul catalin 2
Momentul în care Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea/ Sursa foto: Instagram

Citește și: IULIA ALBU ȘI MIKE RUP TĂCEREA! CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ REVENIREA DE LA AMERICA EXPRESS? AU FĂCUT SCANDAL LA PSIHOLOG! ”A FOST O PROBLEMĂ… CU BOUL ȘI CU STEAGUL!”

Așadar, Cătălin s-a bucurat că a fost ales de către tatăl său pentru a-l însoți în această emisiune, iar relația lor a evoluat într-un mod pozitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *