May 24, 2024

Andreea Esca, una dintre cele mai renumite prezentatoare de știri din România, a acordat întotdeauna o atenție deosebită familiei sale.

Împreună cu soțul ei, Vicențiu Mocanu, au pus bazele unei educații solide pentru cei doi copii ai lor, Alexia și Aris Eram. Recent, Andreea Esca a dezvăluit câteva dintre secretele și îndrumările care au stat la baza acestui proces educativ.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii La Măruță, vedeta a adus în discuție tema educației și a mărturisit că, deși nu a fost mereu considerată un părinte „cool”, a urmat sfaturile unui medic pediatru din America pentru a-și ghida copiii pe calea cea bună.

Andreea Esca și-a educat copiii, după modelul unui medic american: ”Nu este  în regulă să fii prea relaxat”

A fost consecventă și a stabilit limite clare pentru cei mici

Andreea Esca a subliniat importanța aplicării unor reguli ferme în educație, menționând că a aflat de la specialistul american că părinții care au fost prea permisivi nu au avut întotdeauna succes în creșterea copiilor.

A impus reguli precise pentru copiii săi, cum ar fi ora la care aceștia trebuie să se întoarcă acasă de la petreceri, și a asigurat o prezență activă în viața lor.

Aceste mărturisiri au venit ca o confirmare a faptului că educația fermă și implicarea activă a părinților sunt cheia unei creșteri echilibrate și responsabile a copiilor.

Astfel, Andreea Esca nu numai că a reușit să-și ghideze cu succes copiii pe calea corectă, dar a și inspirat mulți părinți să acorde o atenție deosebită comunicării și stabilirii de limite în relația cu cei mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *