May 24, 2024

Cristina Spătar trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Vicențiu Mocanu, iar cei doi vor sărbători în curând un an de la nuntă.

În ciuda fericirii actuale, drumul artistei până aici a fost plin de provocări și sacrificii, în special în ceea ce privește dorința ei de a deveni mamă.

Într-un interviu recent, Cristina Spătar a dezvăluit adevăratele probleme și eforturi prin care a trecut pentru a-și împlini visul de a avea copii.

Dragoste și determinare: O poveste de suflet

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu se bucură de un mariaj fericit, iar relația lor pare să fie una solidă și plină de înțelegere.

Aflată la cel de-al doilea mariaj, Cristina nu se sfiește să împărtășească lumii bucuriile și realizările din viața ei personală.

Totuși, drumul până la fericirea de azi a fost marcat de numeroase sacrificii, mai ales în perioada primului ei mariaj.

Sacrificii uimitoare pentru a deveni mamă
Cristina Spătar a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a  deveni mamă. „Nu puteți avea copii”

Deși acum se bucură de rolul de mamă a doi copii minunați, Aida și Albert, drumul către maternitate a fost unul extrem de dificil pentru Cristina Spătar.

Pe vremea când era căsătorită cu fostul ei soț, vedeta a trecut printr-o perioadă plină de teste și analize medicale, atât în România, cât și în străinătate, pentru a putea avea copii.

Medicii i-au spus în repetate rânduri că șansele de a deveni mamă erau extrem de mici, ceea ce a fost devastator pentru ea.

Fertilizare în vitro: Calea spre minunile vieții

În ciuda verdictelor medicale descurajante, Cristina Spătar nu s-a dat bătută. A urmat aproape nouă proceduri de fertilizare in vitro, o călătorie plină de speranțe și dezamăgiri, dar și de o determinare incredibilă.

Cristina a apelat la specialiști din Germania și România, în încercarea de a-și vedea visul împlinit.

„Gândește-te cât de mult mi i-am dorit, foarte mult, dat fiind faptul că eu nu mai am pe nimeni. Ai mei sunt morți toți, au murit de cancer și mi-am dorit foarte mult copii. Cei din Germania – am fost și am făcut niște teste în Germania – mi-au spus că nu pot să fac copii.

Mai întâi, am fost în România, am făcut un an de zile tot felul de teste, analize și toți îmi spuneau că trebuie să mai așteptăm, să mai vedem. Până la urmă, am fost în Germania și, la Stuttgart, mi-au spus: „Nu puteți avea copii.

În momentul ăla, m-am ambiționat foarte tare și am zis: „Fac orice, orice e posibil. Vreau să am acești copii. Am făcut aproape 9 fertilizări in vitro și, așa, am acești doi copii pe care îi divinizez și care, pentru mine, sunt totul”, a mărturisit Cristina Spătar, pentru viva.ro.

Fericirea de a fi mamă

Acum, Cristina Spătar se bucură de fiecare moment petrecut alături de copiii ei, considerându-i adevăratele minuni ale vieții sale.

Experiențele și sacrificiile prin care a trecut pentru a deveni mamă i-au întărit voința și i-au adus o fericire nemăsurată.

Relația cu Vicențiu Mocanu și bucuria de a fi mamă definesc acum viața Cristinei, care și-a găsit în sfârșit liniștea și împlinirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *