May 24, 2024

Andreea Tonciu, cunoscută pentru cariera sa lungă pe micile ecrane ca asistentă TV, a reușit să strângă niște bani frumoși din aparițiile sale pe sticlă.

Însă, în ciuda câștigurilor substanțiale din televiziune, averea ei a început să se diminueze treptat, din cauza unor alegeri cel puțin discutabile.

Banii din televiziune, pe apa sâmbetei

După ani de succes în televiziune, Andreea Tonciu a acumulat sume considerabile. Însă, în loc să investească inteligent sau să-și asigure viitorul financiar, vedeta a ales să-și cheltuie banii pe vizite la ghicitoare.

Andreea și-a încercat norocul în lumea tarotului și a previziunilor astrologice, sperând că va primi răspunsuri despre viitorul ei.

„Toți banii făcuți în televiziune s-au dus pe ghicitoare la mine, fără să mă mărit. Eram nebună. Le știam pe toate din București, ajunsesem pe la Giurgiu. Mie îmi plăcea să îmi zică în cărți ce vede, ce se întâmplă, cum va fi. Niște porcării. Era o vrăjeală, dar mie îmi plăcea. Intrasem în nebunia asta cu vrăjitoarele, credeam ceea ce mi se spune acolo”, a mărturisit Andreea Tonciu în podcastul lui Bursucu.
Ireal! Câte cărți a citit Andreea Tonciu până la vârsta de 37 de ani: ”Vrei  să te mint?”

Ghicitoarele din București și Giurgiu, „consiliere financiară” de top

Andreea Tonciu a ajuns să fie clientă fidelă a ghicitoarelor din București și chiar din Giurgiu. Deși era conștientă că totul este o mare înșelătorie, vedeta a continuat să cheltuie sume colosale pe „ședințe” de ghicit în cărți.

Speranța că i se va dezvălui viitorul în tarot a fost mai puternică decât rațiunea, iar buzunarele ei s-au golit treptat.

Fără ghicitoare, dar cu fericirea în casă

În cele din urmă, viața i-a surâs Andreei Tonciu și fără ajutorul vrăjitoarelor. Vedeta și-a întâlnit jumătatea și a devenit mama unei fetițe, atingând astfel fericirea supremă.

Poate că ghicitoarele nu i-au prezis acest viitor, dar destinul i-a rezervat totuși un final fericit.

Dacă aveți o pasiune pentru tarot și ghicit, ar fi bine să vă asigurați că nu vă goliți contul bancar pe „vorbe goale”.

Andreea Tonciu este dovada vie că, uneori, cele mai bune lucruri din viață vin atunci când te lași de „nebuniile” costisitoare și te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *