May 24, 2024

După experiența de la America Express, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu păreau să fie cunoscuți în detaliu de public.

Cu toate acestea, cei doi au surprins din nou, oferind un interviu, unde au dezvăluit aspecte mai puțin cunoscute ale vieții lor de cuplu.

Pasiunea lui Vlad pentru mașini

Vlad Huidu, fratele lui Șerban Huidu, este cunoscut pentru pasiunea sa pentru mașini și motoare. Deși puțini știau, în trecut el a deținut un service auto timp de șapte ani, unde a lucrat cu dedicare și pasiune.

Această dragoste pentru domeniul auto se manifestă și acum, când își îngrijește personal mașinile familiei.

Îi place să caute pe sub Giulia, să vadă ce mai întâmplă pe acolo… Îi verific scuturile, să știi!” a dezvăluit Vlad Huidu, glumind despre modul în care își întreține mașina.

Vlad și Giulia împărtășesc și pasiunea pentru Formula 1, urmărind împreună cursele cu volumul televizorului dat la maximum. „Ținem televizorul dat la maximum când sunt etape”, a spus Giulia, subliniind astfel entuziasmul lor comun pentru acest sport.
Îmi place să umblu pe sub...Giulia!” Nici dacă se chinuia nu-i ieșea așa! Vlad  Huidu, incendiar, de față cu soția

Schimb de hobby-uri

Pe lângă pasiunea pentru mașini, Vlad Huidu a împrumutat de la Giulia dragostea pentru muzică. Deși nu era inițial interesat de cântat, acesta a început să participe la serile lor de karaoke.

„Când avem noi serile noastre de karaoke, mai cânt. Poate scot o piesă cu Păpu, n-ai de unde să mai știi, e mai mult pe rock”, a mărturisit Vlad.

De cealaltă parte, Giulia a preluat din cunoștințele lui Vlad despre mașini, ajungând să înțeleagă detalii tehnice datorită videoclipurilor pe care acesta i le arată.

„Vine și îmi arată mie numai videoclipuri cu niște radiatoare, acum știu și eu, că a trebuit să învăț”, a spus Giulia.

Planuri de vară și aniversări

Cei doi au vorbit și despre planurile lor pentru vara aceasta, exprimându-și dragostea și dorința de a petrece timp împreună.

„În vara asta am să mă plimb!”, a declarat Vlad. Giulia a adăugat: „În vara asta am să mă îndrăgostesc de tine, din nou!”, subliniind romantismul și stabilitatea relației lor.

În 2024, Vlad și Giulia împlinesc 12 ani de căsătorie, iar relația lor va ajunge la „majorat” în curând, după 17 ani împreună.

Vlad Huidu și Giulia Anghelescu continuă să surprindă și să inspire prin pasiunea lor comună pentru sport, mașini și muzică, demonstrând că o relație solidă se bazează pe interese comune și sprijin reciproc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *