May 24, 2024

Delia, cunoscută pentru energia sa debordantă și forma fizică de invidiat, a fost surprinsă recent la o sesiune de antrenament în parcul Herăstrău.

Îmbrăcată într-o ținută sport neagră, cu o căciuliță haioasă pe cap și ochelari fumurii, artista de 42 de ani a captat imediat atenția trecătorilor.

La antrenament fără Răzvan

Deși obișnuiește să își facă antrenamentele împreună cu soțul ei, Răzvan Munteanu, de această dată Delia a fost văzută singură.

Aceasta a atras rapid atenția, nu doar prin prezența sa, ci și prin absența partenerului de viață. Cei doi, care au început să se întâlnească în 2012 și s-au căsătorit nu mult după aceea, sunt cunoscuți pentru pasiunea lor comună pentru sport.

Îi vedem adesea alergând împreună, fie la sală, fie în parc. De data aceasta, însă, Răzvan a fost absent, lăsându-și soția să își facă turele de una singură.

Probleme în paradis?

Este neobișnuit să o vedem pe Delia fără soțul ei la antrenamente, ceea ce a stârnit speculații. Să fie probleme în paradis? Sau pur și simplu o zi în care au avut programe diferite?

Surprinsă în miezul zilei, Delia părea concentrată pe antrenament, fără a-și mări tempoul, dar menținându-și pașii calculați. Telefonul părea lipit de mâna ei, indicând că poate aștepta un mesaj sau un apel important.

De obicei plină de viață și cu zâmbetul pe buze, de data aceasta artista nu a zâmbit deloc, părând mai degrabă introspectivă.
Opaaaa! Delia a început să facă parcul singură! Soțul s-a cam evaporat...

Delia și Răzvan: Un cuplu sportiv de peste un deceniu

Relația dintre Delia și Răzvan este bine cunoscută publicului. De mai bine de un deceniu, cei doi au fost văzuți împreună la antrenamente, fie la sală, fie în parc, alimentându-și reciproc pasiunea pentru mișcare.

Răzvan a fost mereu un susținător fervent al soției sale, iar împreună au format un cuplu de invidiat în lumea showbiz-ului românesc.

Antrenament intens pentru Delia

În ciuda absenței soțului, Delia nu și-a pierdut determinarea. Artista a continuat cu antrenamentul său, alergând prin parc și pe trotuar, trecând pe lângă lacul Herăstrău.

Exercițiul s-a întins pe parcursul unei ore, poate chiar mai mult, demonstrând că Delia nu lasă nimic să-i stea în cale, nici măcar absența partenerului său de antrenament.

La final, Delia și-a încheiat antrenamentul și s-a îndreptat spre casă. Rămâne de văzut dacă în zilele următoare Răzvan va reveni alături de soția sa pentru antrenamentele obișnuite, sau dacă Delia va continua să își urmeze rutina de una singură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *