May 24, 2024

Florin Salam și-a exprimat recent admirația pentru Zanni, tânărul artist cunoscut pentru participarea sa la competiția Survivor All Stars.

Declarațiile manelistului au luat prin surprindere pe toată lumea, aducând un val de aprecieri și simpatie pentru Zanni.

Florin Salam, fanul lui Zanni

Florin Salam este un artist cu o carieră solidă și un număr impresionant de fani.

De-a lungul anilor, acesta a reușit să câștige respectul și aprecierea publicului, iar recent, într-un live pe rețelele sociale, a făcut o mărturisire neașteptată despre Zanni, concurentul de la Survivor All Stars.

Celebrul manelist a spus că Zanni este unul dintre preferații săi din showbiz, apreciind sinceritatea și directitudinea tânărului.

Ce l-a impresionat pe Florin Salam la Zannidache?

Competiția Survivor All Stars, difuzată pe Pro TV, a adus în prim plan din nou pe Zanni, câștigătorul trofeului din 2021. Revenirea sa în jocul din Dominicană a fost urmărită cu interes de mulți, inclusiv de Florin Salam.
Zanni revine în forță la Survivor All Stars: „Vreau să vin cu trofeul  acasă. Scopurile

Manelistul a fost captivat de comportamentul și atitudinea tânărului artist pe parcursul competiției, remarcând sinceritatea și lipsa de prefăcătorie a acestuia.

„Mie de ăla îmi e drag, nu că mi-a pus mie vorbă…Cum îl cheamă mă pe ăla? Zanni ăla. Ăla e talent, da. Ăla spune în față tot. Nu e lingușitor din ăsta, cum vă place vouă. «Aoleu, băi, cutare…eu nu am făcut». Vouă de ăștia vă plac, la unii dintre voi”, a declarat Florin Salam, în mediul online.

Sinceritatea și autenticitatea lui Zanni

Florin Salam a subliniat că apreciază la Zanni faptul că acesta este un om sincer și direct, care nu se teme să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă adevărul deranjează uneori.

Aceste calități l-au impresionat pe manelist, determinându-l să își exprime public aprecierea pentru tânărul artist.

Zanni, la rândul său, a fost încântat de cuvintele frumoase ale lui Florin Salam. El a distribuit filmulețul cu declarațiile manelistului pe rețelele sociale, arătându-se mândru de faptul că a reușit să îl impresioneze pe celebrul artist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *