May 24, 2024

Andreea Tonciu a fost mereu o persoană deschisă și a vorbit despre viața ei, fără ocolișuri. Deși uneori a fost aspru criticată, nu a interesat-o niciodată gura lumii. De curând, bruneta a făcut o nouă serie de dezvăluiri controversate care au împărțit internetul în două. Mai mult decât atât, fosta asistentă TV a spus cine aduce banii în casă, dar și cum își tratează soțul în fiecare zi.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au căsătorit în urmă cu 8 ani și sunt părinții unei fetițe pe nume Rebecca. La acea vreme, bruneta a renunțat la aparițiile publice și s-a dedicat în totalitate familiei sale. În ultima perioadă, a revenit pe micile ecrane, dar se ocupă în continuare de treburile casnice.

Citește și: IREAL! ANDREEA TONCIU ȘI-A PIERDUT TOȚI BANII CÂȘTIGAȚI ÎN TELEVIZIUNE LA VRĂJITOARE: ”LE ȘTIAM PE TOATE DIN BUCUREȘTI”

Andreea Tonciu: ”Soțul meu nu face nimic în casă”

Invitată în cadrul unui podcast, Andreea Tonciu a vorbit despre căsnicia cu Daniel Niculescu. Fosta asistentă TV a dezvăluit că soțul ei nu face absolut nimic în casă, iar rolul lui este strict acela de a aduce bani. Toate responsabilitățile sunt pe urmele brunetei, iar aceasta face față cu brio provocărilor zilnice. Mai mult decât atât, ea a mărturisit că acesta este și motivul pentru care tatăl fetiței sale o iubește și îi este fidel.

„Soțul meu face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat, absolut nimic. I se strânge masa, i se pune masa. Da, eu sunt ok, dar ce, mi-am luat sclav, să strângă? Nu. E babysiter să stea cu copilul?

Eu stau cu copilul, pentru că nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu singură fac cumpărăturile, gândește-te că fac totul singură de la tot ce înseamnă în casă, nu merge soțul cu mine nicăieri. De asta mă iubește soțul meu și de aia nu mă înșală.”, a declarat Andreea Tonciu în podcast-ul moderat de Bursucu’.

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu/ Sursa foto: Instagram

Cum decurge o zi din viața Andreei Tonciu

În cadrul aceleiași discuții, Andreea Tonciu a descris cum arată o zi din viața ei. Deși mulți s-ar fi așteptat ca bruneta să umble toată ziua dintr-un salon în altul, ei bine situația este cu totul diferită. Fosta asistentă TV se trezește de dimineață pentru a-și duce fetița la școală, după care servește cafeaua departe de casă pentru a nu-l deranja pe soțul ei. Mai apoi, se ocupă de toate treburile casei.

„Mă trezesc la ora 7:00, pentru că la 8:30 intră Rebi la școală, o duc, mă întorc, îmi beau cafeaua cu vecina mea la vreo 10:00-11:00, ca să-l las pe soț să mai doarmă, ca să nu fac gălăgie în casă. După urc, îi fac soțului de mâncare dacă vrea, apoi strâng prin casă, soțul meu se trezește prima dată la 7:30, după care stă în pat până la 10:00-11:00.

El apoi pleacă, eu rămân, dacă am mâncare, nu fac și atunci stau relaxată și mă uit la televizor, dacă nu, fac mâncare, mă mai duc la cumpărături. La 16:00 trebuie să-mi iau copilul de la școală. Dacă are vrei activitate o duc, dacă nu, vine acasă, îi dau de mâncare și ieșim afară, dacă vremea e frumoasă.”, a mai spus Andreea Tonciu.

Citește și: CUM ARATĂ APARTAMENTUL DE LUX DIN PIPERA AL ANDREEI TONCIU! BRUNETA ÎL SCOATE LA VÂNZARE ȘI CERE 250.000 DE EURO PE EL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *