May 24, 2024

Irinel Columbeanu a primit o veste îmbucurătoare: fiica sa, Irinuca, a decis să îi facă o vizită, iar în curând va ajunge în România.

Această decizie a făcut extrem de fericit fostul milionar, care de multă vreme își dorea să o reîntâlnească pe Irinuca.

Cu toate acestea, o întrebare rămâne: unde va locui Irinuca pe parcursul vizitei, având în vedere că Irinel Columbeanu stă acum într-un azil de bătrâni?

Problema locuinței

După șase ani de la ultima întâlnire, visul lui Irinel Columbeanu de a-și vedea fiica este pe cale să se împlinească. Adolescenta a decis să facă acest pas, iar fostul afacerist numără zilele până când o va strânge din nou în brațe.

Totuși, problema locuinței este una care a stârnit interesul multora, având în vedere situația actuală a lui Irinel Columbeanu.

Cu toate că ar fi o soluție ca Irinuca să locuiască la hotel, Ion Cassian, directorul azilului care îl găzduiește pe fostul afacerist, a venit în ajutorul său și de această dată.

Unde ar putea fi cazată Irina Columbeanu când va veni în țară. Fiica  fostului milionar este nevoită să își caute o locuință • Buna Ziua Iasi •  BZI.ro

Casa lui Ion Cassian se află chiar în curtea centrului pentru bătrâni și acesta și-a pus locuința la dispoziția Irinucăi. Astfel, adolescenta va fi aproape de tatăl său pe tot parcursul vizitei, eliminând astfel și nevoia de deplasări inutile.

„Nu știu pe ce perioadă dorește Irinuca să stea în România, eu o invit să locuiască în casa mea, care e chiar în curtea azilului, pentru a fi aproape de tatăl ei. Depinde ce zice și ea, depinde cum dorește și Irinel să se organizeze”, a declarat Ion Cassian, potrivit playtech.ro.

Așteptarea reîntâlnirii

Irinel Columbeanu așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu fiica sa și se bucură de șansa de a petrece timp împreună. Este așteptată în România la finalul lunii mai, iar fostul afacerist este extrem de fericit la gândul că o va vedea din nou.

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a declarat Irinel Columbeanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *