May 20, 2024

Sunt vești noi referitoare la starea de sănătate a lui Florin Piersic. Marele actor în vârstă de 88 de ani a reușit să depășească momentele critice. A trecut prin trei operații în mai puțin de două săptămâni. La momentul actual, se află internat în spital, iar starea sa este stabilă. Iată informațiile mai jos, în articol.

Florin Piersic a fost operat de trei ori în mai puțin de două săptămâni. Marele actor în vârstă de 88 de ani a fost supus celei de-a treia intervenții în cursul zilei de joi, 9 mai 2024, la Spitalul Foișor.

La momentul actual, actorul se află internat în spital, pe secția de Terapie Intensivă. Titanul cinematografiei românești este cooperant și conștient. Medicii care l-au operat pe actorul de 88 de ani au fost în legătură permanentă cu doctorii de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, Spitalul Floreasca și Institutul Matei Balș. Ieri, când Florin Piersic a fost operat, medicii au pregătit în sală și un stimulator cardiac, arată Antena 3 CNN.

Vezi și ”O SFIDEAZĂ PE SOȚIA LUI FLORIN PIERSIC!” SCANDAL CU FEMEIA NELIPSITĂ DE LÂNGĂ MARELE ACTOR, AFLAT PE PATUL SUFERINȚEI

Florin Piersic are vârsta de 88 de ani / sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și ZI MARCANTĂ PENTRU FLORIN PIERSIC JR.! MESAJUL EMOȚIONANT PE CARE L-A TRANSMIS EXPLICĂ TOTUL: ”UN UMIL FRAGMENT DIN MOȘTENIREA LĂSATĂ”

Medicii susțin că operația a fost un succes. Acum, actorul se află internat pe secția ATI, având nevoie de o perioadă de recuperare. I-a fost îndepărtată o proteză pe care o avea din anul 2019. Florin Piersic ar putea să se întoarcă la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, pentru a i se monta un alt stimulator cardiac.

Florin Piersic a fost operat din nou

Vă reamintim faptul că Florin Piersic a ajuns la spital la finalul lunii aprilie. La momentul acela, bărbatul susținea un spectacol în Cluj-Napoca. La finalul spectacolului, bărbatul a avut stări de rău și a ajuns la spital. Ulterior, i-a fost localizată o infecție și a fost băgat în sala de operație. Marți seara, a ajuns în București, fiind transportat cu elicopterul SMURD. A fost transportat la Institutul Matei Balș. Atunci, CANCAN.RO vă arăta, în exclusivitate, imagini cu actorul aflat pe targă. Pot fi vizualizate AICI. Apoi, actorul de 88 de ani a fost transportat la un spital privat, pentru efectuarea unui RMN. Ulterior, a ajuns la Spitalul Foișor, acolo une a fost supus unei alte interveții chirurgicale.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *