December 1, 2023

Un nou post de televiziune urmează să apară în România. Seriale pe care mulți români le-au urmărit cu drag, în urmă cu ani buni, vor reveni la viața, odată cu apariția Nostalgia. Anunțul a fost făcut chiar acum câteva zile, dar nu a fost comunicată și data de la care va apărea pe post. 

Cinema Est urmează să-și schimbe denumirea în Prima History, iar conținutul va fu adaptat în funcție de tematică. Clever avea deja licență pentru post, dar a decis să facă o schimbare și să schimbe denumirea postului în Nostalgia TV și să schimbe tematica. Mai mult de atât, difuzarea nu va fi doar în România, și în alte țări din Europa. Producțiile care vor fi prezentate sunt din perioada 1950-1990, printre care și Dallas și Sclava Isaura.

Un nou post de televiziune în România

conceptul de „Nostalgia” a cucerit românii în ultimii ani, de la concerte la evenimente cu acestă tematică. Mai sunt și alte posturi TV care au un specific asemănător și funcționează, cum ar fi Acasă Gold, unde sunt prezentate telenovele care au cucerit publicul, în urmă cu ani buni.

Cu privire la modificările celor două posturi TV, au venit și primele amănunte:

„Dorim modificarea celor două licenţe. De fapt, e o translaţie a licenţei Prima History peste Cinema Est care se va modifica. Am renunţat la acest proiect din motive de conţinut, pentru că pe plan est European e mai dificil în vremurile astea.

Proiectul Prima History a fost aprobat de dumneavoastră, este nemodificat faţă de momentul când am prezentat proiectul. Prima History este un canal de film, documentar istoric. Va difuza emisiuni publice, tip magazin”, a declarat Adrian Bucă, reprezentanul televiziunilor.

(CITEȘTE ȘI: Ce meserie are, de fapt, Denise Rifai, de la „40 de întrebări”. Vedeta Kanal D și-a început cariera jurnalistică la un post tv online)

Motivul pentru care s-a decis înlocuirea a fost prezentat și în fața CNA:

„Vrem să modificăm şi Prima History în Nostalgia TV. va fi un proiect care se adresează întregii familii şi va aduce filme şi seriale din ani 50 – 90. filme de limbă engleză, italiană. Vor fi seriale celebre, de la Om bogat, om sărac, Dallas, Sclava Izaura, Mupets Show”, le-a spus Adrian Bucă, potrivit Pagina de Media.

(CITEȘTE ȘI: David Popovici este vedeta de la Sette Colli Trophy. Ce post TV transmite finalele competiției din acest weekend)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *