May 24, 2024

Deși vremea a fost destul de rea la malul mării, party-urile din cluburile de fițe din Mamaia și-au urmat cursul firesc: artificii, râuri de șampanie scumpă și dansuri pe mese! Chiar și pe ploaie, luxul și opulența au fost la ele acasă, ca în fiecare an! CANCAN.RO are imaginile, în exclusivitate!

Să bată vântul și ploaia, eu dansez tot în Mamaia! Aceasta pare să fie premisa petrecăreților de pe litoralul românesc. Deși vremea nu a mai fost de partea lor, norii s-au arătat la orizont, iar gradele din termometre au scăzut subit, tinerii nu s-au speriat deloc de condițiile meteorologice. Nimeni și nimic nu le-a putut strica distracția!

Deși ne-am fi așteptat să bată vântul în cluburile de fițe din Mamaia și la figurat, și la propriu din cauza vremii, ei bine, n-a fost deloc așa! Ci dimpotrivă! Tinerii au demonstrat că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, te adaptezi condițiilor vitrege! Pesemne, când vrei să-ți faci talentul, ți-l faci chiar și pe ploaie!

Artificiile au fost prezente, chiar și pe ploaie.

(VEZI ȘI: ROXANA IONESCU ȘI TINU VIDAICU, PRINTRE VEDETELE CARE SĂRBĂTORESC 1 MAI LA NUBA. „MAMA NATURĂ” ȘTIE CINE ESTE CEL MAI GELOS ÎN CĂSNICIA LOR)

Domnișoarele, în pelerine de ploaie!

Dacă în urmă cu câteva zile domnișoarele se ”duelau” în ținute sexy, extravagante sau classy, în poșete care de care mai scumpe și accesorii de mii de euro, de data aceasta bombele sexy au optat pentru… pelerine de ploaie! Mă rog, nu prea a fost după ele! Fetele n-au avut încotro! Deși probabil aveau pregătite cele mai tari ținute pentru ieșirea în clubul de fițe, vremea le-a pus bețe-n roate pe ultima sută de metri! Chiar și așa, fără haine strălucitoare și pantofi scumpi, domnișoarele au demonstrat că pot face față oricărei situații!

De data aceasta n-am mai putut admira coafurile uimitoare sau extensiile kilometrice, căci petrecărețele au fost nevoite să-și tragă gluga pe cap. Adio cocuri, cozi sau peruci din păr adus din Dubai sau Rusia! Probabil nici machiajul n-a mai arătat chiar atât de cool printre picăturile de ploaie, probabil tușul s-a mai scurs, iar pudra de pe năsuc a dispărut din cauza vremii, dar cui îi pasă?! Fetele au fost pe masă!

Nici măcar ploaia nu le-a oprit pe petrecărețe! Tot pe mese, tot pe mese!

(CITEȘTE ȘI: TREI ZILE INCENDIARE LA LOFT, ÎN MAMAIA! THEO ROSE ȘI DAMIAN DRĂGHINI VOR ÎNTREȚINE ATMOSFERA ÎN „STAȚIUNEA MILIONARILOR”)

Printre personalul echipat ca pe șantier, vânt și picături de ploaie reci ca gheața, cei prezenți și-au continuat distracția de parcă nici n-ar fi plouat câteva ore bune. Ba chiar unii îndrăzneți nici nu s-au mai chinuit să se ferească de ploaie, ci s-au urcat direct pe mese, unde au dansat clipă de clipă! Fără haine fancy, fițe și figuri la vedere, ci doar cu pelerinele pe ei, românii au continuat să comande șampanie scumpă. Astfel, râurile de băuturi de mii de euro au curs neîncetat, ca și în zilele precedente, chiar și în ciuda condițiilor meteo nefavorabile. Știam că românul se adaptează și este extrem de inventiv mereu, însă nu ne așteptam ca petrecăreții să se distreze atât de intens chiar și pe ploaie! Spre norocul patronilor localurilor de fițe de pe litoral, se pare că ploaia nu le-a afectat prea mult petrecerile organizate, deci… tot răul spre bine!

Domnișoarele au dansat pe mese, în ciuda ploii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *