May 20, 2024

Dragi cititori, weekendul se aproprie de sfârșit, dar distracția și voia bună nu se termină aici. Ziua bună se cunoaște de dimineață. CANCAN.ro v-a pregătit un banc savuros. Este important să începeți fiecare zi cu zâmbetul pe buze. 

Iată gluma pe care v-o propunem în această dimineață:

– Bună iubitule, azi-noapte am visat că eram însărcinată cu tine. De când m-am trezit mă gândesc numai la asta. Mi-aș dormi enorm un copil cu tine.

– Bună, sunt soția. Să știi că acasă avem patru copii. Dacă vrei, mâine îți trimit unul sau doi. Doar să-mi spui ce preferi: băiat sau fată.

Asta nu este tot! O zi fără distracție este o zi pierdută. CANCAN.ro v-a mai pregătit încă o surpriză! Bucuria și veselia sunt la ele acasă. Nu uitați să zâmbiți în fiecare zi. Continuați-vă ziua într-o notă pozitivă. Mai jos vă așteaptă o serie specială de bancuri bonus.

Citește și: BANC | BULĂ SUNĂ LA UȘA UNUI CABINET MEDICAL, ÎN CRUCEA NOPȚII

Alte bancuri amuzante. Râzi cu lacrimi!

Ce spune Mitică despre însurătoare

– Cum e să fii însurat, Mitica?
– Păi, cum să fie? N-am voie să beau, n-am voie să fumez, n-am voie să merg cu amicii la o bere, n-am voie să mă uit după vreo femeie pe stradă…
– Înseamnă ca regreți pasul pe care l-ai făcut?
– Nici asta n-am voie!

Aseară am fost la întâlnire cu o tipă la un restaurant

I-am spus că femeile nu ar trebui lăsate să facă toate treburile în gospodărie: curăţenie, spălat, călcat, gătit şi toate alea.
– Cred că rolurile ar trebui inversate, îi zic, bărbaţii ar trebui să facă toate lucrurile pe care le fac femeile, iar femeile să facă toate lucrurile pe care le fac bărbaţii.
– Sunt perfect de acord, îmi zice ea zâmbind.
– Minunat, îi răspund, întinzându-i nota de plată.

Citește și: BANCUL SFÂRȘITULUI DE SĂPTĂMÂNĂ | „UNDE AI FOST?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *