May 20, 2024

În această dimineață, CANCAN.RO a mai pregătit încă un banc special petru a începe ziua cu voie bună și râsete. Ești gata de distracție? 

Iată ce glumă vă propunem astăzi:

Când faci burtă.

Nevasta: – Ai început să semeni cu tac-tu!

Amanta: – Ursulețul meu iubit și pufos!

Prietenii: – Bun venit în club!

Vecinii: – Ce bine îi merge ăstuia…

Citește și: BANCUL SFÂRȘITULUI DE SĂPTĂMÂNĂ | ADEVĂRUL DESPRE FEMEI

Alte bancuri la care vei râde cu lacrimi

Apartamentul lui Bulă a fost invadat de gândaci. A încercat toate metodele, dar gândacii nu mureau. Fiind deja disperat, Bulă se duce la o ghicitoare. Aceasta îi spune:

– Deschide ușa și spune cuvintele: „Gândacilor! Plecați din casa mea!”. Dar fii atent să nu zâmbești, că de altfel nimic nu se mai întâmplă.

Se duce Bulă acasă, deschide ușa și, pe un ton autoritar, spune:

– Gândacilor!! Plecați din casa mea!

Şi minune, gândacii, ascultători, încep să părăsească locuința. Ultimul așa de trist s-a uitat la Bulă, după care și-a continuat drumul. Neputându-se abține de la o așa priveliște, Bulă bufnește în râs. Ultimul gândac se oprește, se întoarce la Bulă, începe a zâmbi și strigă celorlalți:

– Fraților, haideți înapoi, că a glumit.

Un polițist dirija circulația într-o intersecție

La stop se oprește o mașină roșie. Chiar înainte de a se schimba culoarea semaforului, șoferul dă repede geamul jos și strigă la polițist:
– Impotentuleee!
După care demarează în trombă, polițistul rămânând în urmă, fără să fi avut măcar prilejul de a-i fi luat numărul. A doua zi, aceluiași polițist, în aceeași intersecție, i se strigă din aceeași mașină roșie:
– Impotentuleee!
După program, polițistul vine acasă obosit și tracasat, cu sentimentul cert că i-a scăzut randamentul din cauza infractorului din mașina roșie. Plângându-i-se soției, acesta încearcă să-l calmeze:
– Ei, spune ea, îți pui mintea cu toți nebunii. Data viitoare fă-te că nici nu-l auzi. Nu-i da satisfacție, vei vedea că se va plictisi repede.
A treia zi, în aceeași intersecție, polițistul observă cu coada ochiului mașina roșie al cărei șofer îl insultase. Scrâșnind din dinți, își zise în sine:
– N-am să-i dau satisfacție porcului de data aceasta. Mă fac că nici nu-l văd.
Chiar înainte să se schimbe culoarea semaforului, șoferul mașinii roșii îi strigă:
– Pârâciosuleee!

Citește și: BANC | BULĂ AJUNGE ACASĂ BEAT ȘI ÎI ZICE NEVESTEI: „BUBULINO, TRAGE PERDELELE ȘI TRECI ÎN PAT, IUTE!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *