December 2, 2023

A încercat o „manevră”, dar flagrantul a scos la suprafață modul incredibil prin care a încercat să îl sustragă de la pedeapsă! Soacra primarului Cătălin Cherecheş, din Baia Mare, a fost prinsă la Cluj în timp ce dădea mită ca să-și scape ginerele de pușcărie. Prima tranșă – 50.000 de euro! Detaliile de ultim moment se regăsesc mai jos, în articol. 

A fost efectuat un flagrant DNA în cazul primarului Cătălin Cherecheș din Baia Mare. Soacra lui a fost prinsă în timp ce dădea mită ca să-și scape ginerele de închisoare. Avea pe „țeavă” prima tranșă – nu mai puțin de 50.000 de euro. Contactat de jurnaliști, bărbatul a susținut că nu deține vreo informație referitoare la fapta soacrei și că „i se pare o prostie”.

„Dacă a făcut aşa ceva, oricum nu a făcut-o în numele meu, să i se aplice prevederile legale oricât de drastice. Lucrurile astea mi se par nişte cretinităţi. De unde să ştiu eu ce putea să facă? Mi se pare o chestie pe ca un om normal nu are cum să o facă. Trebuie să fii tâmpit! Trebuie să vorbesc cu nevastă-mea să văd despre ce este vorba. Acum am aflat, de două minute”, a precizat Cătălin Cherecheş, conform Antena 3 CNN.

Știre în curs de actualizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *